spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Adolescent bãtut mãr, cu pumnii si picioarele, în curtea unul bloc. Politia cauta agresorii

- Advertisement -

Un film care arată cum un adolescent este lovit de mai multe persoane într-un parc din oraşul Mediaş. Poliţiştii nu i-au găsit încă pe agresori.

În imagini sunt surprinse mai mult de şapte-opt persoane, însă când începe bătaia unii stau deoparte, în timp ce alţii îl culcă pe tânăr la pământ şi îl lovesc cu picioarele.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că s-au început verificări după ce imagini cu un adolescent care este lovit, într-un parc din municipiul Mediaş, au fost postate pe internet.

„În cauză se fac verificări de către Poliţia municipiului Mediaş. Deocamdată nu s-au demarat acte premergătoare de cercetare penală pentru loviri sau alte violenţe deoarece în acest caz ar fi necesară o plângere prealabilă, ceea ce la noi nu s-a depus până în acest moment”, a declarat Luciana Balteş pentru Mediafax.

Din primele verificări, la Spitalul Mediaş nu a ajuns niciun adolescent cu urme de agresiune.

„Urmărind imaginile, colegii noştri spun că minorul care a fost lovit ar avea circa 16-17 ani, dar la spitalul din localitate nu există nicio înregistrare a unei persoane agresate. Acum se fac cercetări pentru a stabili identitatea victimei şi a agresorilor”, a afirmat Balteş.

În imaginile postate pe internet se poate vedea cum într-un parc, în apropierea unor leagăne pentru copii, un grup de tineri se ceartă. De mai multe ori pe înregistrare se aude o persoană care strigă „Eu îl omor”.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.