spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

O studentã de 21 de ani din Iasi a fost victima unor agresori. Povestea unui JAF ca-n FILME

- Advertisement -

O studentã de 21 de ani din Iasi a fost victima unor agresori, o fatã si un bãiat, care au bãtut-o crunt si i-au smuls lantul de aur de la gât. Incidentul s-a petrecut chiar pe strada Petre Andrei, aceeasi pe care locuieste primarul.

Tânãra, studentã în anul III la Universitatea de Medicinã si Farmacie, a fost atacatã lamiezul noptii, în preajma cãminului în care locuieste, scrie bzi.ro. Agresorii au actionat ca-n filme: au urmãrit-o pe fatã, cu masina cu farurile stinse, iar mai apoi au lovit-o în cap, cu cîtiva metri înainte sã intre pe poarta cãminului.

Tânãra a mai apucat doar sã vadã cã tâlharii erau un bãiat si o fatã. Unul o tinea de mâini, în timp ce celãlalt o bãtea cu sãlbãticie.

“Fata o tinea de cap, o tragea de pãr si el, un tip tânãr, înalt si solid, care nu avea mai mult de 30 de ani, îi dãdea pumni în cap. În acelasi timp tipa spre fata sã punã mâna pe geantã si sã fure tot ce poate. Prietena mea a tinut bine de geantã si a inceput sã tipe. Au iesit la geam mai multi studenti, iar agresorii s-au speriat. El a fugit, dar fata a rãmas în urmã, pentru cã a tras-o prietena mea, în încercarea de a o retine, dându-si seama cã cei din cãmin vor sãri în ajutorul ei. În acel moment s-a întors barbatul, i-a mai tras doi pumni si au reusit sã fugã amândoi. Lãsaserã masina cu motorul pornit. Era o masina veche, dar nu am retinut marca si numãrul de înmatriculare, pentru cã au mers doar cu farurile stinse. S-a întamplat pe strada Petre Andrei. Culmea, ar trebui sã fie o stradã sigura, pazitã, locuieste si primarul acolo”, a povestit prietena tinerei.

Internatã la Neurochirurgie

Victima a fost imediat preluatã de un echipaj echipaj SMURD. “A fost externatã ieri, dar are în continuare foarte multe vânãtãi si dureri de cap. Socul psihic este, însã, mare”, au precizat apropiatii fetei. Politistii încearcã încã sã dea de urma celor doi tâlhari.



evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.