spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Medicul îi dã vesti proaste GABRIELEI CRISTEA! Vezi care este singura SOLUTIE a vedetei de a mai avea COPII

- Advertisement -

Cea mai mare dorintã a Gabrielei Cristea este aceea de a avea un copil, “proiect” care pare cã e tot mai departe de a se concretiza, în contextul divortului de Marcel Toader.

Conform unui medic ginecolog contactat de ziarul “Ring”, este cu atât mai greu ca visul Gabrielei de a avea copii sã prindã contur cu cât bruneta a suferit în tinerete un avort, fapt ce complicã întregul proces. Cu toate acestea, specialistul sustine cã nu ar trebui sã mizeze pe potenta partenerului, ci cã existã o solutie, de altfel singura: fertilizarea in vitro.

“Am întâlnit multe cazuri de genul acesta. Dacã bãrbatul a mai avut copii cu altã femeie, înseamnã cã problema e la partenera actualã. Dacã medicii i-au recomandat fertilizarea in vitro, sã rãmânã la aceastã optiune. Oricât de potent ar fi noul ei partener, nimeni nu îi va putea oferi copilul mult visat pe cale naturalã. Gabi are probleme cu trompele uterine, cel mai probabil în urma avortului, dar nu sunt excluse dintre cauze bolile inflamatorii cronice, sarcinile extrauterine operate, rãcelile cronice repetate sau endometrioza, depinde de la caz la caz”, a explicat specialistul pentru ziarul “Ring”.

Dupã ce a recunoscut cã urmeazã sã divorteze, Gabriela Cristea a dezvãluit si care a fost unul dintre motivele acestei rupturi. Ea îsi dorea extrem de tare un copil, lãsând sã înteleagã cã a fost o presiune prea mare asupra lui Marcel Toader.

Gabriela Cristea (38 de ani) si Marcel Toader (50 de ani) au decis sã punã capãt mariajului care dura de 5 ani. Cei doi s-au cãsãtorit în fata ofiterului stãrii civile în 2008, la Paris. Înainte de a se cãsãtori cu Gabriela Cristea, Marcel a mai avut patru sotii.

Cine este Gabriela Cristea

Gabriela Cristea s-a nãscut pe 26 octombrie 1974 la Oltenita si este o prezentatoare tv. Ea si-a început cariera în 1994 la TVR, dupã care a lucrat la Tele 7abc, Pro TV si B1 TV. Din 2007 lucreazã la Kanal D, unde este prezentatoarea emisiunii tip reality-show „Norã pentru mama”. Gabriela Cristea a intrat în atentia presei dupã ce în 2010 a povestit cã nu se întelege cu pãrintii si fratele ei, cu care nu mai vrea nici mãcar sã vorbeascã, în ciuda faptului cã mama prezentatoarei tv era foarte bolnavã, Apogeul a fost atins în luna iunie a aceluiasi ani, când mama Gabrielei Cristea a murit fãrã ai fi îndeplinitã ultima dorintã, aceea de a-si mai vedea încã o datã fiica. Mai mult, vedeta Kanal D nu a participat nici la înmormântarea mamei sale. În 2008, Gabriela Cristea s-a cãsãtorit civil cu omul de afaceri Marcel Toader, despre care se zvonea la sfârsitul lui 2010 cã ar fi înselat-o cu o blondã apetisantã.

Gabriela Cristea A CEDAT! A PLÂNS ÎN DIRECT în timp ce VORBEA DESPRE DESPÃRTIRE!

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.