spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Încă o zi de proteste la Oltchim. A fost blocat un drum naţional

- Advertisement -

Câteva sute de oameni au blocat azi Drumul Naţional 64, la Râmnicu-Vâlcea, fiind nemulţumiţi de măsurile pe care le-a luat Guvernul în ceea ce îi priveşte.

Angajaţii de la Oltchim au organizat şi ieri o manifestaţie în faţa sediului Guvernului, la Bucureşti. Pe lângă vuvuzele şi  petarde, muncitorii au venit la protest cu mulţime de pancarte cu mesaje pentru guvernanţi “România , trezeştete!”, “voi cu milioane, noi murim de foame”, “v-am votat, ne-ati uitat”, “Ponta, murim de foame”, “e usor din Parlament să decizi un faliment”.  „Nu se mai poate, ne-a ajuns cutitul la os, murim de foame”, au strigat protestatarii.

Muncitorii de la Oltchim cer plata la zi a salariilor restante pe trei luni, dar şi acordarea plăţilor compensatorii prevăzute de contractul colectiv de muncă în cazul concedierilor.

Comisioane de milioane de euro la Hidroelectrica şi Oltchim

Insolvenţa, calea pe care statul a ales-o pentru a restructura activitatea Hidroelectrica şi Oltchim, cei doi giganţi economici aproape de pragul falimentului, este foarte profitabilă pentru administratorii acestora.

Moţiunea pe tema Oltchim, iniţiată de PDL, a primit voturi pentru şi din partea unor reprezentanţi ai USL

Moţiunea pe tema Oltchim, iniţiată de Partidul Democrat Liberal, a primit, marţi, voturi pentru şi din partea a trei reprezentanţi ai PSD şi 16 ai PNL, conform site-ului Camerei Deputaţilor.

2013, anul concedierilor. Cod roşu pentru salariaţi

Primele două luni din 2013 au fost cele mai pline, de când a început criza, de greve și manifestații ale salariaților amenințați cu pierderea locului de muncă.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.