spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Ion Iliescu, despre atacurile lui Antonescu la Ponta: Aşa se întâmplă şi în familie, între soţ şi soţie

- Advertisement -

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că „frecuşurile”, „neînţelegerile” şi „tensiunile” dintre liderii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta sunt fireşti, el arătând că în mod similar se întâmplă şi într-o familie, respectiv între soţ şi soţie.

Solicitat să comenteze atacurile lui Crin Antonescu la adresa lui Ponta, Iliescu a precizat: „Relaţiile umane sunt relaţii complicate şi coaliţiile politice nu sunt lucruri uşoare. Dar eu cred că nu e bine să se rupă o alianţă care şi-a demonstrat eficienţa şi necesitatea în condiţiile actuale ale ţării. Frecuşurile, neînţelegerile, tensiunile care apar sunt un lcuru firesc. Aşa se întâmplă şi într-o familie, între soţ şi soţie, şi într-un cuplu”.

Iliescu a spus că aceste tensiuni sunt fireşti, importantă fiind înţelepciunea de a le depăşi.

„Deci sunt de înţeles, sunt fireşti. Totul este înţelepciunea de a şti să treci peste aşa ceva. Eu sunt convins că se vor găsi căi pentru a depăşi nişte tensiuni temporare’, a spus Iliescu.

Fostul preşedinte a arătat că nu crede că Traian Băsescu şi-ar bate joc de Victor Ponta, aşa cum a afirmat Crin Antonescu. „Eu nu cred, de aia spun că sunt nişte abordări subiective, care au şi ele probabil motivaţia lor”, a spus Iliescu.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.