spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Un pensionar din Iasi va ÎNFUNDA PUSCÃRIA pentru cã a “POFTIT” la o fetitã de SASE ani

- Advertisement -

La 68 de ani, Mihai Prisãcaru din Iasi va sta un an si jumãtate dupã gratii, dupã ce a fost descoperit în timp ce o initia în tainele sexului pe o fetitã care i-ar putea fi nepoatã.

Incidentul s-a petrecut în vara lui 2011, când bãtrânul a mers în vizitã la fiul sãu, scrie bzi.ro. Întâmplarea face ca acesta sã locuiescã împreunã cu cumnata lui si sotul acesteia, o familie al cãrui unic copil este o copilã de-acum deja scolãritã.

Pe-atunci însã, fetita avea doar sase ani si nici nu bãnuia scenariile care se desfpsurau în mintea vizitatorului. De îndatã ce a rãmas singur cu fetita ca sã se uite amândoi la televizor, într-o camerã de la etaj, bãtrânul a profitat de rãgaz ca sã o mângâie pe corp si pe organele genitale. A început mai apoi sã-si atingã penisul de lenjeria intimã a copilei si sã o sãrute pe gurã si obraji. Norocul a fost cã taman atunci a intrat peste ei mama victimei, care l-a gãsit pe bãrbat tinându-si sexul în mânã, în timp ce fata ei stãtea întinsã pe canapea. Femeia a început sã urle în gura mare, alertând toatã casa.

Ulterior, a depus o plângere la politie si abia ieri magistratii Judecãtoriei Iasi au dispus condamnarea agresorului la executarea unei pedepse de un an si jumãtate. Bãtrânul însã are propria variantã:a încercat doar sã se joace cu fetita, pentru cã zâmbetul ei îl bucura nespus.

Evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.