spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Un tânãr de 27 de ani din Iasi a înghitit un pumn de SOMNIFERE dupã ce logodnica i-a fãcut o SURPRIZÃ

- Advertisement -

Un tânãr de 27 de ani din Iasi a încercat sã se sinucidã luãnd mai multe sedative, dupã ce a aflat cu câteva luni înainte de nuntã cã viitoarea lui sotie nu-l mai vrea.

Vestea cã iubita sa a decis sã rupã logodna pe nepusã masã, chiar pe ultima sutã de metri înainte de nuntã, l-a fãcut pe bãrbat sã intre într-o depresie severã, scrie bzi.ro.

A început sã aibã gânduri de suicid si în scurtã vreme s-a hotãrât cã cea mai rapidã cale spre moarte este sã înghitã un pumn de somnifere. Zis si fãcut, numai cã soarta a fãcut ca un vechi prieten sã-l salveze la timp si sã-l ducã la spital.

“La Unitatea de Primire Urgente Iasi (UPU) a ajuns un bãrbat de 27 de ani, cu intoxicatie medicamentoasã voluntarã. Pe fondul unei stãri depresive, tânãrul a consumat mai multe comprimate de sedative. Pacientul a fost stabilizat si transferat cãtre sectia de toxicologie. Dupã externare, acesta va fi îndrumat spre consiliere psihologicã”, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgentã în cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.

Evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.