spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Se „vorbeste”doar in scris: Panica si reguli noi la Consiliul Judetean dupa vizita surpriza a DNA

- Advertisement -

Angajatii Consiliului Judetean vor face economie la convorbirile telefonice. „Vizita” procurorilor DNA la Consiliul Judetean, in care, saptamana trecuta, au fost ridicate documente din biroul administratorului judetului, s-a lasat cu noi reguli in institutie. Acum sefii CJ recunosc ca ce s-a intamplat in urma cu cateva zile i-a cam pus pe ganduri. Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a decis ca de acum toate discutiile cu colaboratorii, dar si cu conducerile institutiilor subordonate, sa nu se mai faca telefonic, ci prin adrese oficiale.

„Asa este mai corect, mai sigur, nu lasa loc la interpretari. Este un mod de lucru cu care toti de la noi sunt de acord, ofera claritate. Nu are nimeni ceva de ascuns, dar oamenii se tem de interpretari, dupa ce s-a intamplat saptamana trecuta. Daca discuti cu cineva cu care institutia are contract, ii dai niste detalii, pe care legal trebuie sa i le dai, orice cuvant poate fi, la o adica, rastalmacit, daca este o convorbire telefonica. Daca ai adresa oficiala se vede clar ce ai comunicat cu colaboratorul respectiv”, declara Florin Turcanu.
Conducerea CJ a decis si sa se poarte aceeasi corespondenta si cu conducerile institutiilor pe care le are in subordine. Sarcinile de serviciu trasate, solicitarea unor rapoarte, a unor detalii privind activitatea acestor institutii se va face doar prin adrese oficiale, nu prin telefon.
Descinderea procurorilor DNA la CJ Botosani a lasat in urma, in birourile institutiei, o stare de neliniste. Cu atat mai mult cu cat administratorul judetului sustine ca inca nu stie ce implicare i s-ar fi gasit in dosarul cu firma Tahal. El si-a luat concediu de o zi pentru a se prezenta, astazi, la sediul DNA Bucuresti, unde urmeaza sa fie audiat in legatura cu firma Tahal. Consiliul Judetean a incheiat cu firma respectiva contractul de consultanta pentru proiectul sistemului intregrat de management al deseurilor. (Aurora Dimitriu)
evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.