spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

2VIDEO!!!Scandal sexual cu o copilă de 13 ani nevăzătoare

- Advertisement -

Fetita, care este din comuna Vizantea Livezi, îsi acuzã instructorul de educatie cã a abuzat-o sexual u politistii din Buzãu au deschis deja dosar penal pentru a cerceta acest caz

O elevã nevãzãtoare în varstã de 13 ani din comuna Vizantea Livezi, care este internatã la Centrul rezidential pentru copilul cu deficiente de vedere din Buzãu,  îsi acuzã profesorul instructor de abuz sexual. Copila este elevã a Liceului Special pentru Deficienti de Vedere. Fetita le-a spus profesorilor de la scoalã si pãrintilor cã instructorul ei educativ, angajat sã aibã grijã de copii dupã programul de scoalã, a intrat peste ea în dormitor si a violat-o. Fata, care este oarbã din nastere, s-a plâns unei consiliere scolare, si de aici informatia a ajuns la Protectia Copilului, institutia unde lucreazã instructorul acuzat, dar si la pãrinti. Acestia au venit luni dimineata pentru a face plangere la politie. „Am fãcut reclamatia la politie, l-am întalnit pe instructor  aici la politie si mi-a spus cã visez. Îi vom face controlul ginecologic. Nu stiu dacã a fost amenintatã sã nu spunã, îsi tinea manuta la guritã si i-am zis sã îmi spunã cã sunt mama ei”, ne-a spus Marcela Ciobanu, mama fetitei. Conform spuselor mamei, copila ar fi fost violatã de mai multe ori. Directia de Asistentã Socialã si Protectia Copilului Buzãu a fost sesizatã despre comportamentul angajatului sãu, un bãrbat de 33 de ani, necãsãtorit, si cu o vechime în acest post de aproape opt ani. Institutia a reactionat prin suspendarea contractului de muncã pe durata cercetãrii interne. Potrivit presei din Buzãu, conducerea DGASPC din Buzãu  a precizat cã experienta trãitã de fatã s-ar fi întâmplat în urmã cu trei sãptãmâni, în dormitor, la putin timp dupã sosirea în internat, de la ore. Tânãra a fost supusã unei evaluãri psihologice pentru a determina dacã suspiciunea se confirmã sau nu.

Politia a deschis dosar penal

Politia din Buzãu deruleazã acum  o anchetã la centrul rezidential pentru copii cu probleme de vedere, în urma unei acuzatii de abuz sexual. “La Politia municipiului Buzãu a fost înregistratã sesizarea depusã de DGASPC Buzãu privind suspiciunea de abuz sexual asupra unei minore în varstã de 13 ani institutionalizatã la un centru rezidential din Buzãu. A fost întocmit dosar penal , iar politistii biroului de investigatii criminale fac cercetãri pentru a stabili cu exactitate situatia de fapt”, ne-a declarat Florina Crucianu, purtãtorul de cuvant al IPJ Buzãu. Bãrbatul acuzat de viol este din comuna Glodeanu Silistea. El lucra ca instructor educativ din anul 2005 si nu a mai avut nicio abatere pânã în momentul de fatã. (Aurelian IVAN

Conform site-ului www.stiridebuzau.ro,Agentia de Presã a Asociatiei Jurnalistilor din Buzãu, Politia Buzãu deruleazã o anchetã la centrul rezidential pentru copii cu probleme de vedere, în urma unei acuzatii de abuz sexual. O minorã de 13 ani cu domiciliul în  Vrancea ,elevã a centrului din Buzãu, le-a spus profesorilor de la scoalã si pãrintilor cã instructorul ei de educatie, angajat care trebuie sã aibã grijã de copii dupã programul de scoalã, a intrat peste ea în dormitor si a violat-o. Povestea a ajuns în atentia autoritãtilor în urma unei sedinte de consiliere scolarã, de sãptãmâna trecutã

Fata care este oarbã din nastere s-a plâns mai întâi unei consiliere scolare care imediat a alertat Protectia Copilului, institutia unde lucreazã instructorul acuzat, dar si pe pãrinti. Acestia au venit luni dimineatã, din Vrancea, unde îsi au domiciliul, pentru a-si cãuta dreptatea.

Au ajuns mai întâi la Medicina Legalã, pentru a obtine un certificat de constatare a unui eventual contact sexual.         

Directia de Asistentã Socialã si Protectia Copilului Buzãu a fost sesizatã încã de joi searã despre comportamentul angajatului sãu, un bãrbat de 33 de ani, necãsãtorit, si cu o vechime în acest post de aproape opt ani.

Acesta s-a ales cu contractul de muncã suspendat, cel putin pe durata cercetãrii interne.

Potrivit conducerii D.G.A.S.P.C. Buzãu, experienta trãitã de fatã s-ar fi întâmplat în urmã cu trei sãptãmâni, în dormitorul fetei, la putin timp dupã sosirea în internat de la ore.

“Fata a fost credibilã întrucât a localizat precis în timp si spatiu evenimentul pe care l-a trãit”, a declarat Alina Bãdulescu, director D.G.A.SP.C. Buzãu.

Si politia a demarat o anchetã, în urma unei plângeri sositã de Directia pentru Protectia Copilului. Lucian Bartoselu, de 33 de ani, din Glodeanu Silistea este cercetat penal în urma acuzatiei de abuz sexual asupra unui minor.

Eleva oarbã este din Vrancea si de sase ani este internatã în centrul rezidential pentru copilul cu deficiente de vedere din Buzãu, pentru a putea urma cursurile Liceului pentru Deficienti de Vedere, din imediata vecinãtate.

http://youtu.be/jiln1ygCTNw

ziaruldevrancea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.