spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

O autocisternã s-a oprit în peretele unei case

- Advertisement -

O familie era sã rãmânã fãrã casã dupã ce s-a trezit cu un camion în curte. Politistii au stabilit cã accidentul s-a produs din cauza vitezei, iar soferul va scãpa doar cu o amendã.

Soferul unei autocisterne apartinând Agricola Bacãu a pierdut controlul masinii si a intrat în gardurile a douã case. Putin a lipsit ca masina sã distrugã casa cu numãrul 129 bis, apartinând familiei Stefan Jitaru, si sã omoare copiii aflati la joacã pe spatiul verde. Se pare cã roata din partea dreaptã a masinii a explodat, iar soferul nu a mai putut controla autocisterna. Camionul s-a oprit la cîtiva centimetri de casã, distrugând în calea sa gardurile a douã case, terasa cu vitã-de-vie, antenele parabolice si tot ce mai aveau proprietarii prin curte.
“Noroc cã eram la vie când s-a întâmplat nenorocirea, cã altfel eram mort. Numai nenorociri se întâmplã pe drumul ãsta din cauza vitezei”, a declarat Stefan Jitaru.

Vecinul sãu, Gheorghe Laslãu, a venit si el într-o fugã acasã. Bãrbatul lucra la câmp când l-a anuntat un vecin cã nu mai are porti la casã. “M-a apucat tremuratul instantaneu. Mã gândeam numai la copil, cã e afarã si se joacã. Putea sã-mi omoare copilul”, a spus Laslãu.

O martorã la eveniment povesteste cã soferul era rãnit la fatã si l-a luat o ambulantã. “Era constient soferul si tot spunea cã i-a explodat cauciucul si din cauza asta a intrat în podetele oamenilor, distrugându-le si ajungând în curtea vecinului. Acum rãmâne de vãzut cine va acoperi pagubele”, declarã femeia.
O echipã de cercetare a politiei s-a deplasat la fata locului si a stabilit cã accidentul s-a produs din cauza vitezei. “Soferul nu a dorit sã rãmânã internat, spunând cã nu acuzã dureri. Politistii au stabilit cã a fost vorba despre o coliziune produsã din cauza vitezei. Soferul nu consumase bãuturi alcoolice si va fi sanctionat contraventional”, a declarat inspector principal Narcisa Butnaru, purtãtor de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacãu.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.