spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
29-mai-2024

Andreea Mantea riscă să fie evacuată

- Advertisement -

Andreea Mantea (27 de ani) se judecă de doi ani cu Asociaţia de Pescari şi Vânători Sportivi Căprioara Râmnicului, din Vrancea, pentru un teren şi o magazie. Bruneta a cumpărat 13.000 de metri pătraţi de la un individ care, se pare, nu era adevăratul proprietar al pământului pe care Mantea l-a luat cu gândul de a se face fermier.

În urmă cu aproape trei ani, Andreea Mantea a crezut că a dat norocul peste ea când şi-a cumpărat un teren de 13.000 de metri pătraţi în judeţul Vrancea. Hotărâtă să se transforme într-un fermier prosper, vedeta a angajat imediat oameni care să muncească pământul din extravilanul comunei Sihlea. Doar că fostul “Iepuraş” Playboy a avut parte de o surpriză mai mult decât neplăcută: Asociaţia de Pescari şi Vânători Sportivi Căprioara Râmnicului i-a adus la cunoştinţă că persoana care i-a vândut pământul plus magazia aflată pe acesta era, de fapt, escroacă. Şi că adevăratul proprietar al terenului era chiar sus-numita asociaţie. Cum Mantea nici n-a vrut să audă, s-a ajuns la proces.

Refuză să se prezinte la proces

Reprezentanţii asociaţiei şi-au obţinut dreptatea în instanţă, doar că Andreea nu se dă dusă de pe respectivul teren. Astfel, s-a ajuns în situaţia în care proprietarii cer acum în instanţă evacuarea frumoasei brunete. “În condiţiile în care pârâta ocupă în continuare spaţiul şi terenul şi refuză să ne permită accesul în imobil, vă rugăm să ne admiteţi cererea aşa cum a fost formulată“, se arată în acţiunea privind evacuarea, formulată de Asociaţia de Pescari şi Vânători Sportivi Căprioara Râmnicului. În timp ce oamenii îşi cer dreptul, Andreea a găsit soluţia potrivită pentru a trage de timp: nu se prezintă la înfăţişări şi nici nu trimite vreun avocat care să o reprezinte.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.