spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Crin Antonescu, la Antena 3: Victor Ponta a început să folosească „tonul” lui Traian Băsescu

- Advertisement -

În timp premierul Victor Ponta era invitatul lui Victor Ciutacu la RTV, presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma, din platoul Antenei 3, cã se simte jignit de faptul cã premierul este bãtaia de joc a presedintelui Traian Bãsescu. Totodatã, liderul PNL s-a arãtat nemultumit de faptul cã Victor Ponta a început sã foloseascã “tonul si termenii” lui Traian Bãsescu.

“Nu m-au convins explicatile lui Victor Ponta. Mi-as dori sã aibã dreptate domnia sa, sã nu fi înteles eu explicatia. Oricum cred cã lucrurile trebuiau fãcute altfel. Mi-am spus pãrerea despre acest episod. Cred cã pe viitor lucrurile trebuie fãcute altfel”, a explicat Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai spus cã se simte”profund jignit sã îl vãd pe Traian Bãsescu asa cum l-am vãzut în ultima sa aparitie – bucuros, autoritar, sigur pe sine, dând dispozitii, bãtându-si joc într-un fel de partenerul meu când spune: A fost alegerea domnului Ponta sã o numeascã pe Kovesi. Cred cã a înteles cã e mai bine asa. Aceste lucruri îmi lezeazã într-adevãr orgoliul meu, dar si a milioane de oameni”, a mai precizat Crin Antonescu.

Totodatã, Antonescu l-a criticat pe partenerul sãu de coalitie pentru faptul cã a început sã împrumute din atitudinea presedintelui Traian Bãsescu.

“Dacã acceptãm cã Laura Codruta Kovesi a fost un conducãtor de Parchet cãruia nu i se poate reprosa nimic, cã domnul Morar a gresit … iarãsi povestim si ne mai si fãlim, cã uite, am fãcut pe placul occidentului – asa vag – înseamnã din nou sã povestim istoria lui Bãsescu”, a mai afirmat Antonescu.

Întrebat dacã a fost anuntat de Victor Ponta cu privire la intentia sa de a o nominaliza pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA, Crin Antonescu a declarat: “Cu zile bune înainte ca acest lucru sã devinã oficial”. Liderul PNL a mai adãugat si cã îl îngrijoreazã faptul cã Ponta nu l-a consultat în aceastã privintã, precizând însã cã “mã îngrijoreaza pentru Victor Ponta”.

La întrebarea dacã mai are încredere în Ponta, Antonescu a rãspuns: “Ce credeti, cã o sã mint acum? Nu, e ceva mai putinã dar e destulã ca sã încercãm sã mergem mai departe. Nu îl pot acuza pe Victor Ponta de minciunã.”

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.