spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler şi-au reînnoit jurămintele de iubire

- Advertisement -

Fotomodelul Mădălina Ghenea (25 de ani) şi celebrul actor Gerard Butler (43 de ani) au petrecut câteva zile de vis în capitala Italiei, părând foarte fericiţi împreună şi dând impresia că nimic şi nimeni nu poate sta în calea dragostei lor.

Deşi presa din întreaga lume a speculat, în urmă cu două săptămâni, că relaţia dintre frumoasa olteancă Mădălina Ghenea şi actorul scoţian Gerard Butler s-a sfârşit, cei doi s-au afişat, weekendul trecut, împreună în centrul Romei. Mai mult, cei doi porumbei au făcut show total pe străzile din oraşul celor şapte coline. Urmăriţi pas cu pas de paparazzi, Mădălina şi Gerard nu numai că nu s-au supărat, dar au şi intrat în jocul vânătorilor de senzaţii tari. În timp ce fotoreporterii, în goana după senzaţional, trăgeau cadru după cadru, Butler şi Mădălina le-au răspuns cu aceeaşi monedă, făcândule, la rândul lor, poze cu telefoanele mobile. “Mi amore, ce nebunie”, a fost auzită strigând Mădălina, printre hohote subţitri de râs.

Au plătit 12.000 € pe noapte la hotel

Familiarizată deja cu statutul de vedetă internaţională, brunetă originară din Slatina nu s-a pierdut cu firea nici când mai mulţi tineri de pe stradă s-au apropiat pentru a-i cere permisiunea să pozeze alături de ea şi de Gerard. După mai bine de o oră de hârjoană cu paparazzii, Mădălina şi Butler s-au urcat în maşina “dotată” cu şofer personal şi au demarat în trombă spre un hotel de lux, unde aveau rezervat un apartament a cărui închiriere i-a scos din buzunar scoţianului 12.000 de euro pe noapte. Deh, obrazul subţire cu cheltuială se ţine! De remarcat că abia în apropierea hotelului, când scăpaseră deja de bliţurile insistente ale fotoreporterilor, Mădălina Ghenea şi Gerard Butler şiau permis şi gesturi tandre, actorul prinzând- o hotărât de mână pe sexoasa sa iubită şi strângându-i degetele puternic, ca într- o menghină.

Prezenţi la Roma cu prilejul premierei unui film, Mădălina şi Gerard au făcut deliciul trecătorilor, lăsându-se fotografiaţi şi fotgrafiind, la rândul lor, pe toată lumea, inclusiv pe paparazzi care îi urmăreau

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.