spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Contrabandã cu tehnicã de peste 200 mii lei la vama Leuseni-Albita

- Advertisement -

Un lot de tehnicã de calcul si aparate electronice camuflate si nedeclarate organului vamal, în valoare de peste 200 mii lei a fost retinut de cãtre colaboratorii Serviciului Vamal (SV) în dimineata zilei de astãzi la vama Leuseni-Albita.

„În cadrul controlului declansat asupra unui microbuz care transporta colete si bagaje neînsotite din Italia în Republica Moldova, colaboratorii vamali au depistat camuflate, tehnicã de calcul în asortiment, mai exact notebook-uri, plansete, card-memory si jocuri electronice”, transmite serviciul de presã al SV. Marfa a fost camuflatã în opt cutii si ascunsã cu alte bagaje transportate. Conform conducãtorului auto, care a mai fost sanctionat pentru fraude similare, tehnica de calcul era destinatã unui bãrbat din Chisinãu, iar pentru transportare, acesta urma sã primeascã o sumã rezonabilã de bani.

În prezent, marfa este retinutã de cãtre Biroul Vamal Leuseni pentru efectuarea tuturor actiunilor de rigoare cu evaluarea totalã si sanctionarea conducãtorului auto.

timpul.md

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.