spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Naţionala României a mai rămas fără un jucător de bază

- Advertisement -

Ştefan Radu confirmă retragerea de la echipa naţională: „Voi spune pas următoarelor convocări! Nu este nicio pierdere”

Fostul impresar Ioan Becali anunta, marti, cã în proportie de peste 90 la sutã fundasul echipei Lazio Roma, Stefan Radu, va trimite o scrisoare cãtre FRF prin care va anunta cã renuntã la prima reprezentativã.

Iatã cã fundasul român a vorbit, dupã înfrângerea suferitã de Lazio în Europa League, scor 0-2 în fata celor de la Fenerbahce, despre situatia sa de la echipa nationalã, confirmând faptul cã nu mai doreste sã onoreze convocãrile selectionerului.

“Da, cu sigurantã voi spune pas urmãtoarelor convocãri .Probabil voi avea o discutie cu Victor Piturcã dupã perioada aceasta foarte grea pe care urmeazã sã o avem. Mai multe v-a spus domnul Becali”, a declarat Stefan Radu pentru Dolce Sport.

Stefan Radu este constient de faptul cã în putinele partide în care a jucat pentru nationala României nu s-a fãcut remarcat cu nimic si crede cã retragerea sa nu este o pierdere pentru tricolori.

“Nu am avut evolutii foarte apreciate la nationalã si asta este tot ce pot spune. Sunt jucãtori care pot duce greul echipei nationale, nu este nicio pierdere”, a mai spus Stefan Radu.

prosport.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.