spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Hackerii Anonymous: Dictatorul Kim Jong-Un, un PORC cu Mickey Mouse tatuat pe burtă. PLUS ce recompensă oferă pentru capturarea lui

- Advertisement -

Kim Jong-un cu urechi si nas de porc si un Mickey Mouse tatuat pe burtã, alãturi de un anunt privind o recompensã de un milion de dolari pentru cel care îl va captura.
Afisul ironic postat pe retelele sociale oficiale al Coreei de Nord

Nu e un banc, ci sunt chiar imaginile pe care le-au putut vedea toti cei care au accesat conturile oficiale de Twitter si Flickr ale agentiei oficiale de stiri a Coreei de Nord, Uriminzokkiri, potrivit cotidianului The Guardian.

Motivul: hackeri care sustin cã fac parte din celebra grupare Anonymous au spart cele douã conturi si, în loc de imaginile si textele propagandei comuniste, au postat caricatura dictatorului nord-coreean. Sub imaginea respectivã, desprinsã parcã din filmele western americane, putea fi citit si urmãtorul mesaj: “Amenintã pacea mondialã cu arme nucleare si cheltuie aiurea bani în timp ce poporul sãu moare de foame”.

Caricatura liderului de la Phenian era însotitã si de anuntul cã o recompensã de un milion de dolari a fost pusã pe capul lui Kim Jong-un, acuzat si de violarea drepturilor omului.

Alte postãri ale hackerilor spuneau “Suntem Anonymous”, “Hacked” si “Tango down”.

Coreea de Nord si-a deschis contul de Twitter în 2010, iar în prezent are peste 13.000 de followeri. Autoritãtile comuniste folosesc acest mijloc de comunicare în special pentru a slãvi meritele regimului de la Phenian si de a reproduce pe scarã largã comunicatele trimise de cãtre agentia oficialã nord-coreeanã.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.