spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Şi-a violat fiica de Ziua femeii

- Advertisement -

Un individ de 42 ani din Rediu, Iaşi, si-a violat fiica vitrega in timp ce mama victimei era la o serbare scolara dedicata zilei femeii. Primul viol a avut loc in timp ce mama s-a dus sa ia alocatia, scrie publicaţia „Bună ziua Iaşi”.

Caz de-a dreptul revoltator la Rediu: un individ de 43 ani, paznic de meserie, si-a violat de doua ori fiica vitrega. Victima este o copila de 14 ani care are grave probleme psihice. Fata a fost nevoita sa indure un cosmar greu de imaginat. Ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi au decis trimiterea in judecata a lui Petrica Iulian Acasandrei pentru comiterea infractiunii de viol in forma continuata. Acasandrei a inceput o relatie de concubinaj cu Liliana Dascalu in ianuarie 2010.

Femeia s-a mutat la barbat acasa impreuna cu cele doua fete ale sale, pe care le avea dintr-o relatie anterioara. Pe data de 8 martie 2012, Liliana a plecat la o serbare la scoala dedicata zilei femeii, cu una dintre fete. Cu aceasta ocazie, Iulian Acasandrei a fost rugat de concubina sa sa ramana cu Maria, fetita de 14 ani. Dupa plecarea mamei, copila a inceput sa planga. Pentru ca nu a reusit sa o linisteasca altfel, barbatul a batut-o. In timp ce o lovea, i-a venit ideea sa o violeze. A bruscat-o si a obligat-o sa intretina un raport sexual normal cu el. „Dupa finalizarea actului sexual a luat un cutit de pe masa si i l-a pus la gat victimei, amenintand-o sa nu spuna nimanui ce s-a intamplat. I-a spus clar ca daca ii va povesti ceva mamei, o va ucide”, a precizat Carmina Pascal, prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Cand a ajuns mama acasa, fetita i-a povestit totul imediat. I-a aratat si urmele de vanatai de pe corp. Atunci, femeia le-a luat pe cele doua fete si a fugit in casa mamei sale. A doua zi, a mers la Institutul de Medicina Legala pentru a vedea clar daca fata minte sau nu. Medicii au constatat un lucru si mai grav: copila fusese violata si in urma cu cateva luni. Atunci, victima a acceptat sa povesteasca despre un viol care a avut loc pe data de 12 noiembrie 2012. Atunci, mama fetei plecase de acasa pentru a ridica alocatia de la posta, iar barbatul a dezvirginat-o in timp ce i-a acoperit fata cu un cearsaf, pentru a nu o mai vedea cum plange. Atunci, copila nu a avut curajul sa spuna mamei ce s-a intamplat.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.