spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

A omorât un om pentru că i s-a părut că l-a înjurat

- Advertisement -

Agresorul era ameţit de băutură şi i s-a năzărit că victima l-ar fi înjurat. A lovit-o cu pumnul violent, iar loviturile provocate i-au cauzat decesul.

Un tânăr de doar 23 de ani are pe conştiinţă viaţa unui bărbat, pe care a curmat-o deoarece l-a provocat la băutură. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Ciprian Ştefănuţ Andrieş, de loc din comuna Ungheni, va fi judecat pentru lovituri cauzatoare de moarte.
Anchetatorii au menţio­nat că, pe 4 decembrie 2012, în jurul prânzului, Andrieş a consumat băuturi alcoolice împreună cu un grup de prieteni. Ulterior, spre după-amiază, tinerii au plecat să se plimbe prin sat. Trecând pe lângă locuinţa victimei Va­sile P., agresorului i s-a părut că aceasta l-ar fi înjurat. „Agresorul s-a apropiat de victimă şi l-a lovit puternic peste faţă. Aceasta a căzut şi s-a lovit cu capul de pietrele din faţa porţii“, a precizat Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunal.
Ulterior, soţia victimei l-a ridicat pe Vasile P. şi l-a dus în casă. Acesta nu a fost dus la spital şi abia la trei zile după eveniment, când i s-a făcut rău, a fost chemată o Ambulanţă. Medicii l-au resuscitat, însă în drum spre spital, bărbatul a decedat. Necropsia a relevat că Vasile P. avea un hematom subdural, provocat de căzătură. Ciprian Andrieş a recunoscut comiterea faptei, însă a menţionat că l-ar fi lovit pe sătean întrucât acesta l-ar fi înjurat. Varianta a fost infirmată însă de martori. El este cercetat în stare de libertate.

ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.