spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

SCÂNTEI ÎNTRE ANDREEA POPESCU ŞI MIHAI BENDEAC!

- Advertisement -

Uite ce REPLICI TĂIOASE şi-au aruncat la „România dansează”

Uneori viaţa îţi oferă surprize la care nici nu te-ai fi aşteptat. Astfel, Mihai Bendeac, cooptat în juriul emisiunii „România dansează”, a dat nas în nas cu Andreea Popescu, fosta sa iubită din urmă cu doi ani.

Andreea Popescu s-a înscris la preselectiile pentru emisiunea „România dansează!”, de la Antena 1 şi a fost jurizată dumincă seară chiar de către Mihai Bendeac, fostul său iubit. Venită în faţa juriului, dansatoarea Deliei a mărturisit că are emoţii, însă nu s-a putut abţine să nu intre într-un dialog cu scântei cu Bendeac.

„Sper să fii obiectiv. Eu cred că o să fii rău”, a spus Andreea. „Mă cunoşti foarte bine. Sunt un om rău când vine vorba de profesie. Eu cred că eşti într-un mare avantaj atuncincând danzei, decât atunci când vorbeşti”, i-a răspuns el, tăios. „Asta a fost o jignire”, a reacţionat Andreea.

După interpretarea unui dans monden, Bendeac i-a spus Andreei, senin: „Nu a fost o jignire ce ţi-am spus mai devreme. A fost o laudă. Eu cred că a venit momentul să nu mai fi un om monden. Eşti un om talentat, eşti un artist extraordinar. Azi ai dat doar 50 la sută din ceea ce poţi”.

Andreea a trecut mai departe, după ce toţi cei trei juraţi, Mihai Bendeac, Monica Petrică şi CRBL i-au acordat câte o stea. Primul a recunoscut, la final: „Nu a fost un vot obiectiv, dar eu ştiu ce talent e în femeia asta”

Andreea l-a dat însă uitării pe Mihai, de când s-a îndrăgostit de Rareş Cojoc (23 de ani), campionul României la dans sportiv.
http://youtu.be/Q3sx02gUpac

Pasiunea pentru dans i-a unit

Andreea Popescu a dansat pentru Delia, dar şi pentru mulţi alţi artişti autohtoni: “Dansez de mică, părinţii mi-au descoperit talentul şi l-au fructificat. La 11 ani m-au înscris la Liceul de balet Dinu Lipatti, unde am rămas câţiva ani, apoi m-am mutat la un liceu normal, dar dansul mi-a rămas în continuare în sânge. Aşa am ajuns să dansez pentru Delia, cu care am colaborat vreme de 5 ani”.
http://youtu.be/VjQrBqdpQks

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.