spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Bani trimişi în România de persoane din afara ţării, furaţi cu cagulele la Gară

- Advertisement -

Jaf ziua în amiaza mare la o firmă de transport internaţional din Iaşi. Doi bărbaţi au furat mai multe plicuri cu valută trimise din străinătate. Poliţia este în alertă: nu reuşeşte să dea de hoţi.

Hoţii din Iaşi nu mai au limite şi dau lovituri chiar şi în toiul zilei. Ieri după-amiază, doi bărbaţi au intrat într-o societate comercială ce are ca obiect de activitate transportul internaţional de persoane, reuşind să sustragă mai multe plicuri cu bani. Firma se numeşte Lilian Express, oferă preponderent servicii de transport internaţional pe ruta România – Grecia şi retur, iar sediul jefuit este situat în zona Gării, pe strada Stră­pungere Silvestru.
Potrivit re­prezentanţilor Ins­pectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, jaful s-a petrecut imediat după ora 13. Cei doi bărbaţi au intrat cu cagule pe faţă, însă la un moment dat unul dintre ei şi-a scos-o din greşeală şi a fost surprins de camerele de supraveghere ale societăţii. După ce au năpustit în interiorul firmei, cei doi tâlhari au pulverizat jeturi de spray lacrimogen către singurul angajat care se afla acolo. Înainte ca acesta să apuce să se dezmeticească, bărbaţii au pus mâna pe mai multe plicuri în care se aflau diferite sume de bani.
Se pare că ar fi vorba de valută trimisă celor dragi de ieşeni plecaţi în străinătate, dar posibil şi de bani trimişi la Iaşi de părinţi ai studenţilor greci de aici. „Angajatul a reuşit să apese butonul de panică şi în mai puţin de trei minute la faţa locului au ajuns reprezentanţii firmei de pa­ză. Cei doi bărbaţi nu mai erau însă acolo“, a spus Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. Până ieri, la închiderea ediţiei noastre, cei doi suspecţi nu erau încă identificaţi.

ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.