spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Un impostor contacteazã primari din Bacãu în numele senatorului Ioan Chelaru

- Advertisement -

Personajul a sunat în numele senatorului de Neamt la Institutia Prefectului – Judet Bacãu si apoi la Primãria Târgu Ocna, urmând sã sune si la Dãrmãnesti. El dorea sã cearã în numele senatorului Chelaru sume de bani, pentru actiuni caritabile, asa cum a procedat si în judetul Teleorman. Adevãratul senator Ioan Chelaru a anuntat organele abilitate ale statului.

Un impostor care se dã drept senatorul de Neamt Ioan Chelaru sunã primari din judetul nostru ca sã obtinã avantaje financiare. Pentru a fi mai credibil, se prezintã si ca vicepresedinte la Parlamentului României. Spre norocul edililor bãcãuani, cel care a mirosit farsa a fost subprefectul Dorian Pocovnicu, care i-a anuntat la timp pe primari sã nu cadã în plasa falsului senator. “Sâmbãta trecutã eram în Prefecturã. Doamna care asigura permanenta mi-a spus cã a sunat domnul senator Ioan Chelaru, care dorea numerele de telefon ale primarilor din Târgu Ocna si Dãrmãnesti sau sã fie sunat urgent de acestia. Cum atât eu, cât si sefii PSD si parlamentarii de Bacãu îl stim bine pe senatorul Chelaru, m-am întrebat de ce nu a sunat la noi dacã are vreo problemã în Bacãu. Colega de la permanentã mi-a spus cã vocea era sobrã, foarte rece, grabitã si arogantã.

Senatorul adevãrat are o voce molcomã, vorbeste calm. Am sunat imediat la primarii din Târgu Ocna si la Dãrmãnesti si i-am anuntat cã este cineva care se dã drept senatorul Chelaru. Primarul Silochi mi-a spus cã deja fusese contactat si a stabilit o întrevedere cu persoana care sustinea cã era senatorul, la fel si la Dãrmãnesti. Ulterior am aflat cã acea persoanã care s-a dat drept senatorul Chelaru a sunat si la Teleorman, de unde a solicitat bani pentru actiuni caritabile”, a declarat subprefectul Dorian Pocovnicu.

Primarul Silochi suna gorana pentru “senator” pe Valea Trotusului

Primarul Stefan Silochi spune acum cã vigilenta lui l-a salvat. Cã nu a reusit sã fie pãcãlit de impostor. “M-a sunat sã ne întâlnim, dar mi-am dat seama imediat cã este o figurã. M-a întrebat de drumurile din oras si, când l-am întrebat la care program face referire, a început sã se bâlbãie. M-a sunat si domnul subprefect sã mã punã în gardã. Am sunat înapoi la numãrul de telefon, dar nu a mai rãspuns nimeni”, ne-a declarat primarul de Târgu Ocna. Constantin Spiridon, primarul de Dãrmãnesti, ne-a spus însã cã primarul de Târgu Ocna se ocupa cu organizarea întâlnirii cu senatorul Ioan Chelaru. “Pe mine nu m-a sunat acea persoanã. Am fost pus în temã. A sunat la Târgu Ocna si domnul Silochi stiu cã trebuia sã se ocupe cu organizarea, sã ne vedem cu asa-zisul senator. Apoi s-a dovedit o farsã si persoana aceea nu a mai rãspuns”, ne-a declarat primarul din Dãrmãnesti. Am încercat si noi sã contactãm persoana care s-a prezentat drept senatorul din judetul vecin, pe numãrul de pe care au fost apelati primarii, dar intra mesageria.

Adevãratul senator a anuntat institutiile statului

L-am contactat si pe adevãratul senator de Neamt, Ioan Chelaru. Acesta ne-a spus cã fãcut demersurile necesare la institutiile statului. “Am fost contactat de colegii de la Bacãu, de subprefectul Dorian Pocovnicu si mi-au spus cã o persoanã sunã în numele meu. Asa s-a întâmplat si la Teleorman. Sunt oameni si oameni în lumea aceasta. Eu am sesizat institutiile abilitate ale statului, Politie, Parchet, despe acest caz si acum astept sã vãd care va fi rezultatul anchetei”, a declarat senatorul Ioan Chelaru.

http://www.ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.