spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Mãrturie socantã: “Sunt dovezi despre existenta martienilor”

- Advertisement -

Într-un interviu acordat în urmã cu cîtiva ani, Alfred Webre, fostul director al Institutului pentru Cooperare în Spatiu (ICS), sustine cã sunt dovezi cã existã civilizatii etice mai avansate decât cea umanã, care participã la procesul nostru de dezvoltare.

“Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre”, a declarat Webre (70 de ani), care este doctor în drept si este judecãtor al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi.

Acesta sustine cã guvernul SUA lucreazã cu extraterestrii în secret de peste 60 de ani. “Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre”, a adãugat fondatorul ICS, care a fãcut si o altã dezvãluire-soc: “A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte”.

EVZ.RO

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.