spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

Radu Mazăre se vrea ACTOR. El va juca în serialul „Mamaia Vice”

- Advertisement -

Primarul Constantei va avea o varã plinã de activitãti. Artistice, nu administrative. Nici nu va termina bine de filmat, împreunã cu Loredana, dar fãrã rapperul Chimie, “cã e prea moale”, imnul statiunii Mamaia cã va si începe un alt proiect.

Astfel, Mazãre va trece de la “Uite luna, uite farul, hopa sus cã te ia valul” la un proiect cinematografic, mai exact un serial cu 10 episoade ce va fi filmat pe toatã perioada verii si care se va numi “Mamaia Vice”.

Mazãre va juca rolul unui primar care este si seful politiei locale. “Este vorba despre o brigadã a politiei Mamaia din care fac parte actorii din “Las Fierbinti”, iar seful politiei este… primaruul”, explicã încântat “actorul” Mazãre, adãugând cã rolul va fi interpretat “natural, ca si în realitate”.

Nu a pus încã la punct toate detaliile, dar stie sigur cã va fi o comedie, de fapt “va fi o bãscãlie, chiar putin mai multã, mai relaxatã, bãcãnie, cu un sef al politiei alãturi de fete, meduze, caravane, sirene dar si cu bãtrâne si cu cozi la pachete, cu tot ce se întâmplã în realitate si mai ales cu animatoare”. Toate amãnuntele artistice si tehnice vor fi discutate sâmbãtã când edilul-star va discuta la Constanta cu producãtorii, regizorii si actorii din Las Fierbinti.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.