spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

TEST CU JUNIORII (foto)

- Advertisement -

Hizo si-a testat jucãtorii într-un meci scoalã

VERIFICÃRI… În lipsa partidelor amicale, Viorel Hizo a programat ieri un meci scoalã pentru a-i vedea la lucru pe toti jucãtorii. „Galben-verzii” au dat piept cu juniorii echipei, la care au evoluat si multi jucãtori de la prima echipã. Vasluiul s-a impus cu 2-1, datoritã golurilor marcate de Antal si Nedzipi, în timp ce pentru „juniori” a înscris portughezul Lupeta.

Antrenorul Viorel Hizo si-a testat echipa într-un meci scoalã în care a folosit toti jucãtorii disponibili. Vasluienii s-au duelat cu juniorii pregãtiti de Constantin Petrea si Costinel Botez, meciul terminându-se cu scorul de 2-1 (1-1) pentru trupa lui Hizo. Golurile partidei au fost reusite de Liviu Antal si Nderim Nedzipi, în timp ce pentru juniori a înscris Lupeta. Aflat în probe, portughezul a avut o evolutie bunã, golul marcat fiind unul foarte frumos, printr-o executie de la 20 de metri. La echipa juniorilor au jucat si multi jucãtori de la primã echipã, Straton, Hântescu, Lupeta, Raul Costin, Temwanjera si Buziuc dându-le o mânã de ajutor pustilor. De la antrenamentele de ieri au lipsit Dani Coman si Gabi Cânu, în timp ce Denis Zmeu s-a pregãtit separat, efectuând alergãri usoare pe marginea terenului. Revenit dupã accidentare, Ousmane N’Doye e principalul responsabil cu buna dispozitie înaintea meciul de luni cu Viitorul Constanta.

Prima reprizã: Cerniauskas – Sãlãgeanu, Varela, Cordos, Heil – Popovici, Jumisse, Sânmãrtean, Antal – Buhãescu, Temwanjera.

Repriza secundã: Cerniauskas – Charalambous, Heil, Cordos, Milanov – Popovici, N’Doye, Caue, Nedzipi, Stanciu – Boateng.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.