spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

INCREDIBIL Piţurcă a băgat vestiarul în ceaţă: „La un moment dat, eram peste 11 jucători care ştiam că vom intra din primul minut”

- Advertisement -

În cursul zilei de ieri, Piţurcă a schimbat de mai multe ori echipa de start şi le-a ţinut fotbaliştilor două şedinţe tehnice

Miza uriaşă de la Amsterdam l-a apăsat teribil pe selecţioner, care a creat ieri o atmosferă tensionată în sânul staffului. Piţi s-a sfătuit de mai multe ori cu secunzii Boldici şi Neagoe asupra primului „11“, a purtat discuţii individuale cu jucătorii şi a comandat două şedinţe tehnice pentru studierea adversarului şi aşezarea „tricolorilor“ în teren.

Agitat şi nesigur, Piţi a anunţat în jurul orelor 15:00 pentru prima oară titularii ce vor intra pe Amsterdam ArenA. În formula de start se regăseau Tătăruşanu, Luchin pe postul de fundaş dreapta, iar în tripleta din spatele lui Bogdan Stancu era decis să-i alinieze pe Torje, Mutu şi Chipciu. „Era normal să intre Mutu şi Chipciu, care au marcat ambele goluri cu Ungaria, nu ne‑am mirat când a anunţat primul 11, era ceva normal“, au dezvăluit surse din vestiar.

Echipa a fost bătută în cuie aproximativ două ore, când în jurul orelor 17:00 selecţionerul a anunţat altă garnitură. Pantilimon l-a înlocuit pe portarul stelist, Tamaş, pe fundaşul din Ştefan cel Mare, iar în spatele vârfului de la Orduspor selecţionerul a mizat pe Adi Popa, Grozav şi Tănase. „La a doua şedinţă de pregătire, cine era anunţat titular s-a trezit rezervă. A fost un pic ciudat pentru că nea Piţi face o singură şedinţă tehnică, niciodată două! Eram uluiţi că Mutu rămâne pe bancă, Torje la fel, iar Luchin era bucuros că va juca, iar apoi Tamaş a fost alesul. Nu am înţeles nici de ce Tătăruşanu a fost scos“, au dezvăluit aceleaşi surse.

Şi în discuţiile individuale purtate cu jucătorii, tehnicianul a anunţat mai mulţi fotbalişti că vor fi titulari, iar la un moment dat aproximativ 14 jucători ar fi ştiut că vor fi în prima garnitură. „A venit la mai mulţi şi ne-a spus că vom fi titulari, eram peste 11 care ştiam că vom intra din primul minut“, au mai dezvăluit jucătorii.

Şase jucători de la Steaua se regăsesc în formula de start. Faţă de primul „11„ de la Budapesta, Piţurcă a operat nu mai puţin de cinci schimbări

gandul.info

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.