spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Stadionul Municipal își va schimba fața

- Advertisement -

FRF va schimba gazonul, iar Primãria Bacãu va face unele lucrãri de reparatii

Stadionul Municipal va suferi unele lucrãri de reparatii. Nu este însã vorba de o reparatie capitalã, ci de unele lucrãri de întretinere. Mãsura a fost luatã de Primãria Bacãu astfel încât meciurile care au loc aici, ale echipelor din oras, sã se desfãsoare în conditii cât de cât civilizate. La ultima sedintã a Consiliului Local Bacã s-a alocat suma de un milion de lei pentru lucrãri de reparatii la stadion. La aceastã sumã se adaugã contributia Federatiei Române de Fotbal (FRF), care va da 140.000 de euro din care se va schimba gazonul stadionului.

Anuntul a fost fãcut în cadrul sedintei CL de cãtre Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacãu. “FRF va face terenul de joc. Am decis, cum era normal, sã completãm si noi aceastã investitie si, în bugetul din acest an, am prevãzut suma de un milion de lei pentru a schimba fata stadionului, pânã când se va depãsi perioada de crizã si ne vom putea gândi la constructia unuia nou”, a declarat primarul Bacãului. Investitia a fost posibilã dupã ce stadionul s-a întors la municipiul Bacãu. “Abia luna aceasta s-a fãcut procedura de predare-primire a stadionului de la fostul chirias“, a precizat primarul Romeo Stavarache. Acum, de acest obiectiv se ocupã municipalitatea bãcãuanã, dupã ce o perioadã îndelungatã a fost dat, de pe vremea vechii administratii conduse de Dumitru Sechelariu, asociatiei sportive patronate de familia acestuia, Asociatia Sportivã “FCM Bacãu”.

Stadionul s-a reîntors în patrimoniul orasului dupã expirarea perioadei de concesionare, odatã cu o parte din spatiile comerciale de la piete care au fost date spre folosintã de Sechelariu aceleasi asociatii.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.