spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

FIFA şi UEFA vor discuta azi despre situaţia de la Sportul

- Advertisement -

Continuă lupta fotbaliştilor echipei Sportul Studenţesc cu patronul Vasile Şiman, cel care a adus gruparea din Regie în colaps. Neplătiţi de ani buni, jucătorii de la Sportul vor să devină liberi, chiar dacă asta înseamnă să renunţe la toate drepturile financiare restante.

Ieri, cei care locuiesc în Bucureşti au fost la sediul AFAN, unde au avut, pe lângă o discuţie cu preşedintele Dumitru Costin, şi o teleconferinţă cu oficialii FIFPro, sindicatul mondial al fotbaliştilor! În urma dialogului, cei de la FIFPro le-au promis jucătorilor de la Sportul că vor înştiinţa FIFA şi UEFA.

„Sper să găsim dreptate la Comisii”

„Am înţeles că e o întrunire mâine (n.r.-azi) la Sofia, iar FIFA şi UEFA vor discuta despre situaţia noastră. Am fost la AFAN aproape toţi. De fapt toţi din Bucureşti. Cei din Ploieşti n-au avut bani să vină”, ne-a mărturisit Viorel Ferfelea, căpitanul echipei Sportul Studenţesc.

Crescut la Sportul, Viorel Ferfelea spune că nu îl încearcă niciun regret după o viaţă petrecută în Regie. „Au fost ani frumoşi, dar nu mai am ce regreta. Dacă la club ar fi fost altcineva care să facă treabă, nu să vină cu falsuri şi minciuni, atunci poate aş fi regretat. Sper să găsim dreptate la comisii. Dacă nu, suntem gata să renunţăm la banii ce îi avem de primit, dar să scăpăm. Mergem până la capăt”, a mai spus Ferfelea.

Astăzi, fotbaliştii de la Sportul Studenţesc au în mod normal antrenament, dar nu vor merge. „Unde să ne prezentăm? Nu avem condiţii să ne putem desfăşura activitatea. Nu mai avem echipament, nu mai avem doctor, nu mai avem nimic. Cum să ne antrenăm?”, a spus Ferfelea, care a mărturisit că niciun jucător de la Sportul Studenţesc n-a mai vorbit de ceva vreme cu patronul Vasile Şiman, despre care se zvoneşte că vrea să scape de echipă, declarând că nu mai deţine nicio funcţie oficială în club.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.