spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Proces fără sfârșit. Victimele unui viol și-au retras plângerile după 5 ani de procese

- Advertisement -

În urmă cu cinci ani si jumătate, două eleve din Botosani au fost sechestratesi violate. Târâte prin procese nesfârşite, tinerele, care între timp au devenit majore, au renunţat la plângeri, agresorul fiind condamnat doar pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Durata foarte mare a proceselor a ajuns un fenomen, după ce mai multe cazuri au fost tergiversate în instanţă.

Procesul a fost soluţionat abia zilele trecute. Agresorul a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava, la patru ani de închisoare cu executare doar pentru lipsire de libertate. Potrivit Monitorul de Botosani, totul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 noiembrie 2007, când elevele au fost sechestrate şi violate de Minu Pascariu de 62 de ani într-o locuinţă de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Puţin după miezul nopţii, una dintre ele a scăpat şi a fugit la poliţie. Bărbatul a fost arestat preventiv, iar dosarul a ajuns în instanţă.

Au renuntat la plângeri după 5 ani

Minu Pascariu a fost eliberat, iar în octombrie 2009, condamnările magistraţilor Judecătoriei şi Tribunalului au fost anulate de Curtea de Apel Suceava, iar dosarul s-a întors la Botoşani. Sătule să tot fie chemate în instanţă, tinerele au renunţat la plângeri. Joi, magistraţii suceveni au stabilit pedeapsa la patru ani de închisoare cu executare, sentinţă definitivă.
evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.