spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

HINGHERII DE MAŞINI. Primarul Piedone vrea să rezilieze contractul. Consilier local: „Nu e aşa simplu, că e 670 de lei taxa. Ştiţi cât consumă o maşină de-aia de ridicări?”

- Advertisement -

In Bucureşti se află „băieţi deştepţi”, conectaţi la politicieni sau afacerişti influenţi. În 2012, aceste firme au încasat cel puţin 2 milioane de euro din ridicarea maşinilor, în timp ce la primăriile care le-au angajat să presteze acest serviciu au ajuns foarte puţini bani.

În replică la articolul gândul, oficiali din primării şi consiliile locale de sector au recunoscut că taxele pe care şoferii trebuie să le plătească sunt foarte mari în comparaţie cu veniturile medii ale unui român, acestea ajungând şi la 676 de lei în sectorul 6. Dacă în sectorul 4, există o intenţie la nivel declarativ a primarului Cristian Popescu Piedone, de a cere rezilierea contractului cu Autosal Expert, în sectorul 6, un consilier local care a fost angajat chiar de firma Ilcor Auto Eco susţine că „românul, dacă nu scoate din buzunar, nu simte”. În sectorul 1, taxele au fost reduse masiv, în urma renegocierii contractului cu firma CFR Transauto.

Autorităţile se apără invocând scuza că aceste contracte cu firmele de ridicări de maşini au fost încheiate prin hotărârile Consiliilor Locale, la iniţiativa Poliţiei Locale de sector, astfel că primarii nu ar fi avut cum să se opună. În consecinţă, o renegociere sau o reziliere a contractelor ar trebui să pornească tot din Consiliile Locale, însă deocamdată nu există intenţii clare în acest sens.

…gandul.info

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.