spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

CEL MAI MARE TÂRG DE JOBURI DIN ROMÂNIA!

- Advertisement -

eJobs EXPO: cel mai mare Târg de Joburi și Carieră din România

Oportunitate pentru companiile care fac angajări și vor să angajeze cei mai buni oameni

eJobs continuă procesul de diversificare a serviciilor sale de recrutare organizând, în această primăvară, cea de-a doua ediție a eJobs EXPO, cel mai mare Târg de Joburi şi Carieră din România.Evenimentul se va desfășura în perioada 17-18 mai, în cadrul Pavilionului Central al Complexului Expozițional ROMEXPO.

„eJobs EXPO 2013 este cel mai important eveniment de recrutare din România, atât din perspectiva numărului vizitatorilor și calității candidaților, cât și din punct de vedere logistic. Pentru companii, participarea la eJobs EXPO reprezintă oportunitatea unică de a interacționa cu cei mai buni candidați și de a-și consolida, totodată, brand-ul de angajator”, a declarat Ana-Maria Cetățean, Brand Manager eJobs România.

Citește și Cifre impresionante despre cel mai mare site de joburi din România

eJobs EXPO, cel mai complex eveniment de recrutare din România, se distinge prin logistică, dar mai ales prin amploarea campaniei de promovare și valoarea bugetului alocat.

„Ambele ediții ale eJobs EXPO din acest an vor beneficia de cel mai mare buget de promovare alocat, până în prezent, evenimentelor de carieră organizate în țară. Obiectivul nostru este de a asigura companiilor prezente la eJobs EXPO un trafic impresionant, dar mai ales relevant, maximizând astfel eficiența procesului de recrutare prin participarea la târg.”

Campania de comunicare va acoperi cele mai importante canale media și are în vedere o selecţie relevantă de stații TV şi radio, apariţii în ediţiile tipărite ale cotidienelor de mare tiraj, în revistele de specialitate, precum şi o prezență consistentă în mediul online și pe canalele OOH, eJobs EXPO urmând să fie vizibil și în spaţii outdoor şi indoor, în universități, campusuri studențești și zone intens circulate, care asigură legătura cu publicul țintă.”

eJobs EXPO 2013 este şi cel mai inovativ Târg de Joburi şi Carieră din România.

Cu ajutorul tehnologiei puse la dispoziţie de echipa eJobs.ro, companiile participante la eJobs EXPO vor beneficia de experienţa recrutării live corelată cu accesul la cea mai mare bază de date cu CV-uri active din România, care cuprinde peste 2.500.000 de candidaţi.

„Datorită sistemului Smart CV, CV-urile participanților vor fi salvate automat în contul companiilor, fiind disponibile ulterior angajatorilor, pe termen nelimitat. În plus, companiile vor putea utiliza toate instrumentele existente în conturile lor de pe eJobs.ro pentru a căuta, filtra sau organiza aplicațiile primite în cadrul eJobs EXPO. ”

Pentru mai multe detalii referitoare la eveniment și la opțiunile de participare destinate companiilor, puteți consulta site-ul: www.ejobs.ro/expo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.