spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Sase politisti din Galati sunt cercetati pentru trafic de influenta și luare de mita

- Advertisement -

Şase poliţişti sunt cercetati de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Aceştia sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi luare de mită. Potrivit primelor date furnizate de procurori, poliţiştii înlesneau eliberarea de permise de conducere. Anchetatorii nu au facut încă publică modalitatea clară de actiune a acestora.

Trei agenti din cadrul Serviciului Judetean de Informatii si Protectie Interna Galati – Serviciul Tehnic si trei agenti din cadrul Serviciului de Examinari Permise auto al  Prefecturii Galati sunt cercetati pentru ca ar fi înlesnit eliberarea de permise de conducere.

Acestia din urma au fost scosi din activitatea de examinare si pusi la dispozitia anchetatorilor.
Politistii sunt cercetati si pentru savârsirea infractiunii de luare de mita în forma continuata. Potrivit anchetatorilor, activitatea infractionala s-a desfasurat în perioada  2010 – 2012.

„Sunt infractiuni de coruptie, de abuz în serviciu contra intereselor publice, si infractiunea de favorizare a infractorului. Alaturi de cei trei, mai sunt cercetati si Martini George Emil, agent sef, Irimia Daniel, agent sef adjunct si Soare Sorin, agent sef în cadrul compartimentului Examinari”, a declarat procurorul Liliana Istrate, citat de B1TV.

Anchetatorii le-au perchezitionat locuintele suspectilor, însa, deocamdata, nu au fost luate masuri.

„Este greu de vorbit despre masuri astazi, la aceasta data, întrucât nici la institutia prefectului, nici la serviciul public de permise si înmatriculari nu s-a primit niciun fel de document oficial de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Galati referitor la o eventuala cercetare a celor trei agenti despre care se face vorbire într-un comunicat al Parchetului”, a declarat purtatorul e cuvânt al Prefecturii Galati, Petrica Patilea.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.