spot_img
spot_imgspot_img
19.9 C
Vaslui
03-iun.-2024

PROMITÃTOR

- Advertisement -

Senegalezul Paul Tendeng a debutat la FC Vaslui

TALENTAT… Paul Emile Tendeng (21 de ani), marea sperantã a fotbalului Senegalez a debutat la FC Vaslui în derby-ul din etapa precedentã cu Steaua (1-0). Acesta a acordat un interviu pentru presa din Senegal în care s-a arãtat încântat de ce a gãsit la Vaslui.

Împrumutat pânã în varã de la campioana Senegalului, Casa Sport, atacantul Paul Tendeng si-a fãcut debutul la FC Vaslui pe Arena Nationalã, împotriva Stelei. Africanul a intrat în minutul 65, în locul lui Nicusor Stanciu. Într-un interviu acordat presei din Senegal, Tendeng a declarat cã s-a acomodat destul de repede la Vaslui, mai ales datoritã conationalului sãu, Ousmane N’Doye. „M-am adaptat destul de bine. Am gãsit un grup unit, la care evolueazã si câtiva africani. Printre ei e si Ousmane N’Doye, care m-a ajutat sã mã integrez. M-a tratat ca pe propriul lui frate si mi-a dat mai multe sfaturi”, a declarat Paul Tendeng. De asemenea, senegalezul se aratã bucuros cã Viorel Hizo vrea sã mizeze pe el în acest retur si sperã ca în aceastã perioadã sã convingã pentru a fi pãstrat la Vaslui. „Am o relatie bunã. Simt cã vrea sã conteze pe mine, iar asta e bine. Nu stiu dacã mi se va prelungi contractul, deocamdatã am jucat doar 30 de minute în meciul cu Steaua. Vom vedea la finalul campionatului dacã clubul va dori ca eu sã continui aici”, a mai spus Tendeng. În vãrstã de 21 de ani, Tendeng are si o selectie la echipa nationalã a Senegalului. „În acest moment prefer sã mã concetrez la echipa de club, sã muncesc mult si sã obtinem cât mai multe victorii. Dupã aceea convocarea la echipa nationalã va veni de la sine”, a mai zis Tendeng pentru rewmi.com.

Vaslui, rampã de lansare

Senegalezul Paul Tendeng are ambitii mari, visul sãu e sã evolueze în Premier League. „Îm place campionatul Spaniei, deoarece Barcelona e echipa mea preferatã. De asemenea, îmi place si campionatul Angliei, e un vis de-al meu sã ajung acolo, dar nu exclud nici campionatele din Franta si Italia”, a mai spus africanul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.