spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

COMUNIsTII nord-coreeni se joacă din nou de-a RĂZBOIUL împotriva SUA | VIDEO

- Advertisement -

După ce la începutul lunii februarie au postat pe Internet un videoclip în care un oras ce semăna cu New York-ul era atacat cu rachete nucleare, comunistii nord-coreeni au reluat ieri propaganda anti-americană, potrivit CNN.

Site-ul oficial al autoritătilor din Coreea de Nord, Uriminzokkiri, a postat pe YouTube un nou videoclip, care ilustrează un atac imaginar cu rachete îndreptat împotriva mai multor institutii americane din Washington, cum ar fi Casa Albă si clădirea Capitoliului.

Clipul, care durează patru minute, cuprinde un montaj video cu diferite tipuri de armament din dotarea armatei nord-coreene prezentate în cadrul unor parade militare. Spre finalului videoclipului, apar imagini cu Casa Albă si apoi cu o explozie simulată a clădirii Capitoliului.

Aparitia acestui videoclip vine în contextul în care tensiunile dintre Coreea de Nord si SUA au atins un nou punct critic după ce Consiliul de Securitate al Onu a impus noi sanctiuni statului comunist ca urmare a testelor nucleare efectuate luna trecută.
http://youtu.be/DyapeCiOl9A
evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.