spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Conservatorii se bat pe functii

- Advertisement -

SEDINTÃ FURTUNOASÃ La sedinta de ieri a organizatiei judetene a Partidului Conservator, a iesit un adevãrat scandal, mai multi membri arãtându-si deschis nemultumirea fatã de felul în care sunt recompensati pentru activitatea dusã în campaniile electorale de anul trecut. Unul dintre motive ar fi si multumirea afisatã de presedintele organizatiei, care se laudã cã va ajunge sef chiar la APIA, dupã ce respectiva institutie va fuziona cu APDRP.

O sedintã a organizatiei PC Vaslui, ce se anunta normalã, s-a transformat într-un adevãrat scandal. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi era anuntarea propunerii PC la postul de director al Agentiei domeniului Statului în persoana lui Andrei Marius Bãrãgan, presedintele organizatiei municipale de tineret Vaslui. La acest anunt, mai multi membri ai partidului au început sã vocifereze, dat fiind cã, în opinia lor, doar persoane apropiate lui Alin Trifu, presedintele organizatiei judetene, sunt “înscrisi” pentru posturi, nu si cei care au muncit în campaniile electorale de anul trecut. “A iesit scandal mare, s-au încins spiritele, multi dintre membri nefiind de acord cu maniera în care este condusã organizatia vasluianã. Vãd cã Trifu, dupã ce a ajuns pe scaun de director (la APDRP, n. red.), acum ar vrea sã-si punã în functii doar prietenii, pe lipitorii de afise, pe unde se poate, uitându-ne pe noi, cei care am muncit si ne-am zbãtut. Normal cã ne-am revoltat!”, a declarat unul dintre membrii PC. Conform acestuia, un alt motiv al supãrãrii ar fi faptul cã presedintele Trifu se laudã peste tot cã va ajunge cel mai “tare” director din Vaslui. “Cicã ar fi un proiect de unificare a Agentiei de Plãti si Interventie în Agriculturã (APIA), cu Agentia de Plãti pentru Dezvoltare Ruralã si Pescuit (APDRP), acolo unde Trifu este director. Acum Alin Trifu se laudã cã, dupã unificare, el va fi instalat în fruntea APIA, coordonând astfel toate fondurile si subventiile europene care se dau în agriculturã. Cum poti sã exulti asa, de fatã cu toti, de parcã ai spune cã, dupã ce te-ai vãzut cu sacii în cãrutã, nu te mai intereseazã de noi, ceilalti?!”, era revoltat acelasi membru al PC. Presedintele organizatiei judetene a Partidului Conservator, Alin Trifu, nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzatiile.

Mic director

La începutul acestui an, Alin Trifu a câstigat prin concurs functia nou creatã de director executiv al APDRP Vaslui, concurs la care nu a avut contracandidat. Acum, dat fiind cã la conducerea ministerului Agriculturii este un conservator, se vrea ca toate functiile de conducere din institutiile subordonate ministerului sã revinã tot conservatorilor. Este cazul si la APIA Vaslui, acolo unde, desi prin protocolul încheiat între partidele aflate la guvernare, postul de director ar reveni PNL, care a propus pe Constantin Cioatã, conservatorii l-ar dori instalat în functie pe Rãzvan Arteni, un tânãr de nici 30 de ani. Si la ADS, Trifu ar vrea tot un colaborator apropiat, în persoana lui Andrei Marius Bãrãgan, seful tinerilor conservatori vasluieni, fiind vizatã si conducerea Directiei pentru Agriculturã a Judetului Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.