spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

MEN a lansat metodologia de înscriere a copiilor în învăţământul primar

- Advertisement -

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a lansat sâmbătă în dezbatere publică proiectul de metodologie pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar în anul şcolar 2013-2014.

Documentul poate fi accesat la adresa www.edu.ro, la secţiunea Înscrierea în învăţământul primar 2013, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

Documentul propune maximizarea opţiunilor părinţilor pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare, propune proceduri simplifícate şi subliniază dimensiunea informării publice, astfel încât informaţiile să ajungă în timp util la părinţi, la publicul larg interesat.

MEN precizează că până la aprobarea Metodologiei prin Ordin al ministrului Educaţiei Naţionale, documentul poate suferi modificări, ca urmare a procesului de dezbatere publică.

„Reprezentanţii ministerului vor ţine cont de opiniile primite la adresa www.edu.ro, la secţiunea Înscrierea în învăţământul primar 2013, până la data de 24 martie. Acolo unde va fi cazul, unele dintre observaţiile semnalate vor putea deveni prevederi integrate în documentul final”, se arată în comunicat.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.