spot_img
spot_imgspot_img
19.9 C
Vaslui
03-iun.-2024

SITUATIE INCERTÃ

- Advertisement -

Berisha a lipsit de la ultimele antrenamente

ABSENTÃ… Schimbare de situatie în cazul elvetianului Florian Berisha. Împrumutat în aceastã iarnã de la FC Aarau, Berisha nu se mai aflã la antrenamentele echipei. Pe surse, se pare cã elvetianul a suferit o nouã accidentare, însã nu se aflã nici în vederile antrenorului pentru acest retur.

Adus în aceastã iarnã sub formã de împrumut de la FC Aarau, elvetianul Florian Berisha pare sã nu fie pe placul lui Viorel Hizo. Mijlocasul în vârstã de 23 de ani a venit la Vaslui dupã meciul cu CFR Cluj (0-0), însã de câteva zile acesta nu se mai aflã la antrenamentele echipei. Fotbalistul a ajuns la FC Vaslui sub formã de împrumut de la formatia din liga secundã elvetianã FC Aarau si urmeazã sã evolueze pentru „galben-verzi” pânã în varã. Desi abia a ajuns la Vaslui, Florian Berisha s-a accidentat din nou si a lipsit de la ultimele sedinte de pregãtire. Din câte se pare, elvetianul nu se aflã în vederile lui Hizo pentru returul acestei editii de campionat.

Si-au urmãrit colegii

Dani Coman si Gabriel Cânu si-au fãcut asearã aparitia la antrenamentul primei echipe. Pentru cã se pregãtesc separat, alãturi de Denis Zmeu si Ionut Balaur, cei doi au dat fuga la antrenamentul primei echipe, sã se relaxeze. Trimisi la echipa a doua, Coman, Cânu, Zmeu si Balaur nu au fost luati în lotul pentru jocul din etapa precedentã dintre Gloria Lunca Banului si FC Vaslui II Zãpodeni (5-1).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.