spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Fratele lui Randi va fi cercetat în libertate; decizia instanţei nu este definitivă

- Advertisement -

Magistraţii Tribunalului Ilfov au respins miercuri cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Alexandru Ropcea, fratele artistului Andrei Ropcea (Randi), acuzat că a prejudiciat statul cu aproximativ 100.000 de euro printr-o firmă de organizări evenimente.

Alexandru Ropcea a primit interdicţie de a părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile, dar decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată de Parchet cu recurs.

Alexandru Ropcea a fost reţinut marţi, în urma audierilor de la Poliţia Ilfov, fiind acuzat de anchetatori că a prejudiciat statul cu aproximativ 100.000 de euro prin firma de organizări evenimente pe care o deţine, sustrăgându-se astfel de la plata TVA.

În schimb, artistul Andrei Ropcea, component al trupei Morandi, este cercetat în stare de libertate iar alte două persoane, o contabilă şi un reprezentant al firmei, au rămas cu calitatea de martori în dosar.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Ilfov au efectuat marţi patru percheziţii în judeţul Ilfov şi Bucureşti, în vederea probării activităţii infracţionale a unor persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

În urma percheziţiilor, la domiciliile suspecţilor au fost găsite diferite contracte de prestări servicii, evidenţe contabile duble, dar şi calculatoare, care au fost ridicate de anchetatori.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.