spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Vasile Blaga: Preşedintele partidului trebuie să stea doar la Modrogan şi să cenzureze premierul

- Advertisement -

Viitorul preşedinte al Partidului Democrat Liberal va trebui să ocupe doar funcţie executivă în partid a susţinut Vasile Blaga marţi seara, la Constanţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde şi-a prezentat moţiunea ”România dreaptă, politici dincolo de lozinci”, cu care candidează la Convenţia din 23 martie.

”Dacă vom câştiga alegerile generale, preşedintele partidului trebuie să stea în Modrogan şi să cenzureze premierul şi miniştri pentru că partidul trebuie să conducă guvernul şi nu invers. Dacă vom câştiga alegerile şi veţi dori ca eu să fiu premier altcineva va trebui să vină la conducerea PDL”, a afirmat Blaga.

În aceiaşi ordine de idei Vasile Blaga a subliniat că îşi doreşte să readucă partidul la guvernare, în 2016, prin forţe proprii.

”Eu îmi doresc să intrăm la guvernare după câştigarea alegerilor şi nu pe uşa din dos, ca o anexă (…) De altfel, am aflat acum două săptămâni că vreau să duc partidul la PSD. Acum, de vreo patru zile se zice că vreau la PNL. Eu declar aici că voi duce partidul unit doar în Modrogan, cu imnul şi cu sigla lui şi-l ofer doar clasei de mijloc. Eu nu vreau să se rupă partidul”, a precizat Blaga.

El a susţinut că va dubla numărul femeilor în viitoarea structură de conducere a partidului. ”În viitorul BPN voi dubla numărul femeilor, pentru că sunt sârguincioase şi îşi fac treaba”, a spus Blaga.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.