spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

ETAPA GAZDELOR (foto)

- Advertisement -

Liga a IV-a

PROBLEME… Abandonul de ultimã orã al echipei Foresta Zorleni a ridicat la doi numãrul echipelor retrase din campionat, în aceastã pauzã de iarnã. În prima rundã a returului s-au disputat doar trei partide, toate fiind adjudecate de echipele de pe teren propriu.

Echipele-gazdã au câstigat jocurile din prima etapã a returului Ligii a IV-a. Cu exceptia meciurilor câstigate la masa verde, celelalte jocuri au fost adjudecate de echipele de pe teren propriu. Liderul campionatului, FC Gârceni nu a avut emotii în partida cu Flacãra Murgeni, Vulpe (2), Toporas (2), Soldan si Moraru aducând o victorie categoricã în fata unui adversar venit doar cu gândul de a nu încasa multe goluri. Într-o altã partidã, Gloria Lunca Banului a trecut lejer, 5-1 de FC Vaslui II Zãpodeni, formatie de la care au lipsit Dani Coman, Gabi Cânu, Denis Zmeu si Ionut Balaur, jucãtori trimisi la echipa a doua la începutul acestui sezon. Dupã acest succes, Gloria a ajuns la borna 15, la cinci puncte de un loc de play-off. Tot în etapa de ieri, “bãtrâna doamnã” a Ligii a IV-a Vaslui, Juventus Fãlciu a învins cu 2-0 ultima clasatã, Unirea Banca.

Zorleniul s-a retras din campionat

Ce l-a început s-a crezut a fi un zvon a devenit realitate, Foresta Zorleni, echipã care îsi anuntase ca obiectiv calificarea în play-off-ul Ligii a IV-a, s-a retras din campionat. Dupã Olimpia Rosiesti, o altã echipã din “judeteanã” a spus adio fotbalului. La fel ca si în cazul Olimpiei, principalul motiv ce a adus la aceastã decizie este cel financiar.

Liga a IV-a, etapa a XII-a:

Lunca Banului – FC Vaslui II 5-1

FC Gârceni – Flacãra Murgeni 6-1

Juventus Fãlciu – Unirea Banca 2-0

Foresta Zorleni – Multim Perieni 0-3 (gazdele s-au retras din campionat)

Vitis Suletea – Olimpia Rosiesti 3-0 (oaspetii s-au retras din campionat)

Olimpia Stãnilesti a stat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.