spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

Tânără reţinută pentru uciderea unui bărbat în Capitală

- Advertisement -

O tânără a fost reţinută, după ce duminică dimineaţa, într-o locuinţă din Capitală, şi-a înjunghiat prietenul, fapt ce a dus la decesul acestuia, a afirmat procurorul Nicolae Solomon într-o declaraţie de presă.

El a menţionat în cauză că a început urmărirea penală împotriva Cristianei Cezara Pleşea, de 21 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, făcându-se totodată propunere de arestare preventivă a acesteia pentru 29 de zile către Tribunalul Bucureşti.

Procurorul a precizat că duminică, în jurul orei 2,00 dimineaţa, în urma unui conflict dintre inculpată şi victimă, femeia l-a înjunghiat pe bărbatul de 35 de ani cu un cuţit de bucătărie.

Solomon a spus că tânăra a fost audiată de oamenii legii şi că şi-a recunoscut fapta.

„Victima, bărbatul, a mers la locuinţa inculpatei cu un prieten, au consumat băuturi alcoolice acolo o perioadă de câteva ore şi la un moment dat au început să se certe, motivul cred că a fost gelozia. S-au certat, s-au îmbrâncit şi la un moment dat ea a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat”, a declarat procurorul.

Potrivit acestuia, cei trei au consumat alcool.

Procurorul a precizat că prietenul bărbatului decedat era de faţă în momentul producerii incidentului şi că SMURD-ul a fost chemat de un vecin.

Nicolae Solomon a adăugat că tânăra reţinută are şi o condamnare cu suspendare pentru infracţiune rutieră.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.