spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

Mihai Stănişoară s-a înscris în PNL

- Advertisement -

Democrat-liberalul Mihai Stănişoară şi-a anunţat miercuri înscrierea în Partidul Naţional Liberal (PNL).

Fost prim-vicepreşedinte al PDL în echipa condusă de Vasile Blaga şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, Stănişoară a afirmat, în conferinţa de presă comună cu preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, că a luat decizia de a intra în PNL după ”o chibzuinţă intensă”.

„Vreau să vă spun de la început că sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut şi priveşte cu speranţă şi încredere în viitor. Am luat astăzi hotărârea să intru în echipa PNL, după o chibzuinţă intensă. Un lucru îmi este extrem de clar şi anume acela că singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL. Mă alătur domnului preşedinte Crin Antonescu şi colegilor liberali în proiectul de desăvârşire a construirii dreptei în România. Am luat decizia să vin alături de ei într-un moment în care PNL are mari responsabilităţi şi foarte mult de muncă, pentru că ştim cu toţii sunt încă multe probleme de rezolvat în România şi încă multe de construit. Mie unuia nu mi-a fost niciodată frică de muncă şi nu m-am dat înapoi. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un coleg şi un partener sincer, onest, corect, loial şi performant”, a afirmat Stănişoară, în conferinţa de presă în care şi-a anunţat înscrierea în rândul liberalilor.

El i-a mulţumit lui Crin Antonescu şi celorlalţi liberali pentru încrederea pe care i-au acordat-o.

„Pentru mine, începând de astăzi PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul”, a spus Mihai Stănişoară.

Fostul democrat-liberal a arătat că prin adeziunea sa la PNL răspunde la întrebarea privind depunerea unei moţiuni la Convenţia PDL.

„Da, depun o moţiune. Ea se numeşte ‘Adevărata cale de dreapta’ şi este reprezentată în fapt de adeziunea mea la PNL”, a completat el.

La rândul său, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a precizat că Mihai Stănişoară este un om de dreapta şi că va cere Biroului Politic Central şi Delegaţiei Permanente a PNL ca Stănişoară să îndeplinească o funcţie de vicepreşedinte în partid.

Anul trecut, tot în luna martie, un alt prim-vicepreşedinte la acea vreme al democrat-liberalilor – Sorin Frunzăverde – a plecat din PDL şi a trecut la PNL. În prezent, acesta este vicepreşedinte al PNL.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.