spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Proiect pentru instruirea elevilor în situaţii de urgenţă în şcolile cu risc seismic ridicat din Bucureşti

- Advertisement -

Ambasada Suediei şi membrii comunităţii Swedish SustainableBusiness (SSB) organizează luni o conferinţă de presă prilejuită de finalizarea programului de instruire a elevilor din şcolile cu risc seismic ridicat din Bucureşti privind comportamentul în situaţii de urgenţă, în cadrul proiectului „Too Quick To Quake”.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate date despre situaţia şcolilor cu risc seismic ridicat din Bucureşti şi a elevilor expuşi pericolelor din acest motiv. De asemenea, va fi prezentat proiectul unui simulator mobil de cutremur pentru uz didactic, unic în regiunea Europei de Est.

Proiectul „Too Quick To Quake” este realizat în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului
Bucureşti, iar iniţiativa a vizat instruirea elevilor din 97 de şcoli din Bucureşti asupra modului corect de a reacţiona in cazul producerii
unui cutremur.

Evenimentul va avea loc la luni, 4 martie 2012, de la ora 10:30, la Liceul „Ion Creanga” din Bucureşti, Str. Cuza Vodă (Constantin Rădulescu Motru), nr.51, Sector 4.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.