spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
12-mai-2024

Ce mare vedetă din România a spus „DA”. Nimeni nu se aştepta la o aşa veste

- Advertisement -

Costel Pantilimon a spus „da” în faţa ofiţerului stării civile, alături de aleasa inimii sale

Chiar dacă este în plin sezon competiţional, iată că internaţionalul Costel Pantilimon a primit o învoire de la Roberto Mancini pentru a spune „da” în faţa ofiţerului stării civile, alături de aleasa inimii sale.

Portarul lui Manchester City a ales să se căsătorească la Primăria comunei Dumbrăviţa, având alături doar familia şi câţiva prieteni apropiaţi.

„E un moment important din viaţa mea, un moment important pentru familiile noastre. Trebuia să vină şi acest pas! Ne bucurăm de această zi, suntem fericiţi şi sper să fim aşa toată viaţa. Am petrecut o perioadă frumoasă din viaţa mea la Timişoara, au fost şase ani deosebiţi, m-am şi stabilit aici, am mulţi prieteni aici, lume care se bucură alături de mine în momentele fericite şi asta m-a făcut să-mi unesc destinul cu persoana iubită aici, la Timişoara”, a spus Costel Pantilimon, conform celor de la opiniatimisoarei.ro

Panti nu a apucat să-i invite şi pe foştii colegi de la Poli.

„Ştiu doar câţiva dintre foştii colegi, pentru că a fost o chestie foarte rapidă şi nu am putut să invit multă lume. Am venit din Anglia de pe o zi pe alta, era greu să apuc să-i chem şi în plus au început campionatele şi fiecare e la echipă. Eu am profitat că noi, la Manchester City, avem două zile libere, am ajuns la Timişoara luni, am rezolvat ce mai era de rezolvat, azi a fost căsătoria, iar mâine mă întorc la echipă. Dar cu toate că a fost pe viteză, e o zi fericită pentru noi şi asta contează. Le-am spus şi celor de la echipa mea că vin să mă căsătoresc şi s-au bucurat pentru mine, m-au felicitat cu toţii”, a mai spus Pantilimon, care va face o petrecere mai mare în vară, atunci când va avea loc căsătoria religioasă.

gandul.info

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.