spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
11.7 C
Vaslui
12-mai-2024

Un barbat de 35 de ani, angajat la DRDP Iasi, si-a luat zilele

- Advertisement -

Mihai Tarnovschi era angajat la Directia Regionala de Drumuri si Poduri si avea doi copii. Cauza gestului pare a fi situatia financiara grea prin care trecea familia. „Vom face tot ce se poate sa ajutam familia in aceste momente dificile”, a declarat Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iasi.

Doi copii minori din comuna Barnova au ramas orfani de tata, dupa ce barbatul a ales sa-si puna capat zilelor. Ieseanul in varsta de 35 de ani s-a spanzurat sambata, intr-o cladire parasita din apropierea casei sale. Trupul neinsufletit al lui Mihai Tarnovschi a fost descoperit sambata dupa-amiaza de politisti. De loc din comuna Barnova, barbatul nu a lasat niciun bilet prin care sa-si justifice gestul extreme. „In cauza s-a intocmit dosar penal pentru moarte suspecta. S-a dispus efectuarea necropsiei, urmand a fi stabilite cu exactitate imprejurarile in care a survenit decesul.Din primele verificari, nu s-au descoperit urme de violenta fizica pe corpul victimei”, ne-a spus Anca Vajiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Barbatul lucra la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi, la districtul Poieni. Acesta era responsabil de traseul Borcan-Poieni. Colegii sai il descriu drept o persoana constiincioasa si serioasa. Acestia banuie ca problemele financiare l-au determinat pe barbat sa se sinucida. Ieseanul avea doi copii minori. Unul dintre ei avea un handicap si era ingrijit de sotia sa care este casnica. Datoriile la banci nu erau atat de mari incat sa-l impinga la marginea prapastiei. Acesta avea o descoperire de card de 1.000 de lei si era restant cu plata a trei rate la banci. „Sambata a fost la munca. Seful de district l-a lasat acasa si nu era abatut. A fost un baiat bun, nu a cauzat probleme. Vom face tot ce se poate sa ajutam familia in aceste momente dificile”, a declarat Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iasi.

www.ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.