spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
12.6 C
Vaslui
11-mai-2024

Gabriela Firea – aleasă preşedinte PSD Ilfov, cu unanimitate de voturi

- Advertisement -

Gabriela Firea a fost aleasă duminică preşedintele Organizaţiei PSD Ilfov, cu unanimitate de voturi, la lucrările Conferinţei judeţene.

Delegaţii prezenţi au votat şi echipa de conducere a acesteia, formată din preşedinte executiv – Marian Ghenu, secretar executiv – Iancu Petru, vicepreşedinţi şi consilieri personali.

Înainte de vot, Gabriela Firea a prezentat programul său politic, pe care l-a intitulat generic „Crezul meu” şi care urmăreşte îndeplinirea a zece puncte.

„Cred că politicienii trebuie să-şi respecte cuvântul dat, să nu promită mai mult decât pot face. Cred că trebuie să muncim zi de zi cu gândul la oamenii care ne-au dat votul şi cărora nu trebuie să le înşelăm aşteptările. Cred că USL are datoria morală să treacă peste orgoliile personale şi locale. (…) Cred că oamenii sinceri, corecţi şi pregătiţi profesional vor reuşi să crească economia şi ţara să nu mai fie un stat de asistaţi şi căpşunari. Cred că a trecut vremea celor care au condus făcând presiune morală şi ameninţări, fabricând dosare politice. Cred că se poate conduce cinstit, fără interese meschine, fără afaceri murdare care îi sărăcesc pe oameni”, a prezentat Firea.

De asemenea, Gabriela Firea a mai spus că trebuie ca PSD să se definească drept un „partid care munceşte”, priorităţile sale fiind educaţia, siguranţa cetăţenilor şi sănătatea.

Potrivit acesteia, ultima „poruncă din crezul său” ar fi credinţa în generaţia sa, a celor de 40 de ani.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.