spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
11-mai-2024

Un hot care golea rezervoarele iesenilor, prins de politisti in flagrant la 4 dimineata in Dancu

- Advertisement -

Politistii ieseni au reusit in urma unei pande de mai multe nopti sa prinda un hot care fura benzina din rezervoarele autoturismelor localnicilor din Dancu.

Tanarul de 21 de ani a fost prins chiar cand incerca sa scoata carburant din rezervorul unei Dacii berline parcata langa scoala din Dancu.

<
Localnicii din Dancu au facut numeroase plangeri la politie cu privire la faptul ca dimineata isi gasesc rezervoarele masinilor golite de carburant.
<
Hotul actiona numai in zori, in jurul orei 4. Politistii sub acoperire l-au filat un timp. Au vazut cum se plimba cu masina sa personala, un Renault Clio, cum a parcat intre blocuri si a mers cu un bidon de 5 litri la o Dacie, a deschis busonul cu chei potrivite si a incercat sa scoata benzina. Politistii au strigat la el sa stea dar tanarul a rupt-o la fuga, fiind prins imediat de agenti, trantit la pamant si incatusat. Perchezitionat, in buzunarul gecii cu care acesta era imbracat, politistii au gasit busonul rezervorului de la Dacie.

Hotul se numeste Daniel Constantin C. si are 21 de ani. Politistii au mai gasit in portbagajul masinii sale doua bite, chei potrivite si mai multe bidoane. Agentii l-au ridicat si l-au dus la audieri.

ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.