spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
18 C
Vaslui
11-mai-2024

Conflict în PNL Bacău: Cristian Cojocaru pregătește fărașul pentru deputatul Lucian Manuel Ciubotariu

- Advertisement -

Cristian Cojocaru spune că deputatul ar trebui sancționat dur pentru că are apariții în media fără acordul partidului.
Conflict în PNL Bacău: Cristian Cojocaru pregătește fărașul pentru deputatul Lucian Manuel Ciubotariu
În sânul PNL Bacău a izbucnit un conflict între Cristian Cojocaru și deputatul Lucian Manuel Ciubotariu. Cel dintâi îi pregătește parlamentarului un făraș din partid, luând atitudine împotriva unor acțiuni ale lui Ciubotariu. “Dacă eu am fost criticat, acuzat că sunt dizident, trădător, pentru că am apărut la postul TV Bacău să îmi exprim punctul de vedere personal, nu al partidului, deși prezentam și proiecte importante pentru comunitate realizate de Consiliul Local, acum deputatul Lucian Ciubotariu vine la ziarul din același trust să vorbească în numele partidului, să reprezinte PNL Bacău fără a avea un mandat de la partid. Urmând aceeași logică de acum doi ani ar trebui sancționat ca atare, cât mai dur, pentru grave abateri disciplinare”, a declarat Cristian Cojocaru.

Liberalii băcăuani au boicotat trustul “Deșteptarea” care s-a dovedit mereu un aliat pe față în sprijinirea intereselor PDL în general și în special ale lui Constantin Scripăț și Gabriel Berca. Lucian Ciubotariu, proaspăt ales deputat a fost un critic permanent al avocatului Cristian Cojocaru, tocmai pentru aparițiile sale la postul de televiziune și în paginile ziarului de la trust. Cristian Cojocaru a mai continuat să explice că acesta este punctul lui de vedere personal, nu al PNL Bacău, dar că va avea grijă să îl împărtășească în partid imediat ce se va încheia Congresul PNL din Capitală.

“Acesta nu este punctul de vedere al filialei PNL Bacău, ci doar al meu personal, ca membru PNL. Domnul Ciubotaru nu mă reprezintă pe mine în calitate de membru PNL și nu consider că filiala PNL Bacău trebuie să fie reprezentantă de astfel de oameni. Îmi voi spune punctul de vedere și în cadrul partidului pentru ca astfel de gesturi să fie sancționate”, a precizat Cristian Cojocaru. Statutul PNL spune că o eventuală excludere din partid trebuie votată în cadrul Delegației Permanente Județene.

În replică, deputatul Lucian Manuel Ciubotariu spune că a fost prins într-o cursă. “Se poate merge până la excluderea mea din partid. Dar eu am spus un punct de vedere personal, care s-a întâmplat să coincidă cu poziția partidului. Nu angajez eu partidul și nu am fost mandatat să vorbesc. A fost un punct de vedere personal și apoi m-am trezit că vorbesc în numele partidului. O să dau explicații la partid dacă mi se vor cere”, a declarat deputatul Ciubotariu.

În campania electorală din 2008 cei doi candidau umăr la umăr, Ciubotariu la Senat, în timp ce Cojocaru era candidatul la Camera Deputaților.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.