spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
Vaslui
11-mai-2024

A treia femeie care s-a sinucis aruncandu-se de la etaj saptamana aceasta

- Advertisement -

Olga Anghel, 73 de ani, a cazut de la etajul 4 al blocului. Ea locuia cu fiul si nepotul. S-a incercat, fara succes, resuscitarea timp de 40 de minute.

Greu de crezut: la Iasi, in trei zile s-au produs trei cazuri de deces prin cadere de la inaltime. Vineri seara, o femeie de 73 de ani, Olga Anghel, care locuia impreuna cu fiul si nepotul sau in zona Metalurgie, a cazut de la etajul patru al blocului unde locuiau. Imobilul se afla pe bulevardul Chimiei, chiar langa malul Bahluiului. Nepotul femeii a povestit ca in jurul orei 15 a venit de la scoala, ea i-a pus sa manance, apoi baiatul a mers in dormitor. La un moment dat, baiatul a auzit o bufnitura, iar cand a mers in balcon, a vazut jos trupul femeii. La fata locului a fost trimis un echipaj SMURD care a resuscitat femeia timp de 40 de minute, dar nu au putut decat sa constate decesul. Politistii banuiesc ca la mijloc este o sinucidere.

„Politistii au fost sesizati despre faptul ca o femeie a cazut de la etajul patru al unui bloc din Iasi. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca este vorba de Olga A., in varsta de 73 de ani. Corpul a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie, iar in acest caz a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspecta”, a declarat Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Politiei. Vecinii au spus despre femeie ca avea probleme psihice. „Avea afectiuni psihice si mereu se certa cu fiul sau. Din cate am inteles eu, fiul sau nu era acasa in momentul in care a avut loc tragedia. Ei au schimbat structura camerelor in apartamentul sau, din doua au facut trei camere. Asa ca balconul a devenit bucatarie si era usor sa se arunce, mai ales ca era nesupravegheata”, a spus unul dintre vecini.

In cazul in care politistii stabilesc ca este vorba despre o sinucidere, este al treilea caz in trei zile. Primul s-a intamplat miercuri dimineata, cand asistenta medicala de la Maternitatea „Cuza Voda”, Elena Albu, de 59 de ani, s-a aruncat de la etajul zece al blocului unde locuia, din cauza problemelor psihice. A doua zi dimineata, Lacramioara Blajuta, o femeie de 44 de ani, s-a aruncat de la etajul sapte al blocului unde locuia, pe strada Carpati, si a decedat pe loc. Cele trei cazuri par trase la indigo: femeile sufereau din cauza unor boli, si nu au mai rezistat psihic.

ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.