spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
Vaslui
11-mai-2024

Şeful DSVSA Botoşani: Abatorul tatălui preşedintelui ANSVSA nu a livrat carne de cal

- Advertisement -

Abatorul Florea Carn din Botoşani patronat de tatăl preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Mihai Ţurcanu, nu a încălcat normele sanitar-veterinare şi nu a livrat carne de cal în loc de carne de vită, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul executiv al Direcţiei Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), Minodora Vasiliu.

Controlul la abatorul Florea Carn a fost dispus joi, în urma suspiciunilor privind implicarea sa într-o eventuală fraudă alimentară.

‘S-au verificat toate loturile, s-a verificat toată activitatea abatorului Florea Carn. Acest abator iese de sub suspiciunea că ar fi trimis carne de cal în loc de carne bovină’, a afirmat Vasiliu.

Oficialul DSVSA susţine că abatorul familiei Ţurcanu nu procesează carne de cal.

Miercuri, o cantitate de carne de cal etichetată ca fiind carne de vită a fost descoperită într-un depozit din judeţul Ilfov. Carne provenea dintr-o unitate din Alba Iulia, care, potrivit preşedintelui ANSVSA, ar fi falsificat etichetele, imprimând numele firmei Florea Carn Botoşani.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.