spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
12.6 C
Vaslui
11-mai-2024

Klaus Iohannis: Am rămas surprins de cât de bine am fost primit în PNL

- Advertisement -

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a afirmat joi, după şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL, că a rămas surprins de cât de bine a fost primit în partid.

„Am fost primit excepţional de bine şi am rămas surprins de cât de bine am fost primit în PNL. Le-am mulţumit colegilor, sper să am ocazia să o fac şi mâine (n.r. la congresul PNL). Nu a venit absolut nimeni să îmi spună că i se pare suspect. Toţi care au venit să îmi spună ceva m-au felicitat sau au spus că li se pare un lucru bun”, a arătat Iohannis, la Palatul Parlamentului.

Klaus Iohannis a precizat că unele dintre aplauzele care s-au auzit din sala în care s-a desfăşurat şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL erau pentru el.

Iohannis a apreciat însă prematură analizarea unei posibile candidaturi la preşedinţia partidului, dar a spus că în cazul în care Crin Antonescu ar câştiga alegerile prezidenţiale în 2014 se va gândi la o posibilă propunere de a prelua funcţia de preşedinte al PNL.

„Vă daţi seama din moment ce am făcut pasul de a intra în PNL, de a accepta o candidatură care mi s-a propus, discut variantele ce decurg din Statutul PNL”, a mai spus Iohannis.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.